Astroloji & Burçlar Gördüm, evet gördüm? Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Görmem gerekenleri gördüm 😂Geleceğinizi söyliyimmii 😂😈Not; tamamen sallıciğimm 😂 Güncellemeler+1 yıl Kimsenin profiline filan bakmıyorum, ilk izlenime göre sallıyorum 😂 Gördüm, evet gördüm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
OnlyBelongsToMe Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Sallamasyon olsa da söyle 🔮 0 4 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl 1-2 yıl sonra yurt dışına gideceksin. Yabancı bir manitan olacak OnlyBelongsToMe Yay +1 yıl Yabancı manit olmasın ama yurt dışına gitmek isterdim Nobdymr Boğa +1 yıl Yok yabanci manit mfmfnfnf 😂 OnlyBelongsToMe Yay +1 yıl 😂
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% Koç +1 yıl Söyle ama hissetmeye çaliş... 0 3 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Karanlık bir ortamda, (belki ruhen) kalacaksın, huzursuz hissedeceğin bir dönem olacak Yorumla zeyyolliiçeee Koç +1 yıl Ağzından bal damlıyor teşekkürler... Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl 😏 iğneledin mdmdndndndnd Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. peki 0 2 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Kafa dengi bir erkek arkadaşın olacak, tatlı bir çocuk, sakin, huzurlu bir hayatın olacak Yorumla thecutewitch İkizler +1 yıl güzelmiş iyi olurdu sağ ol tahmin için :) Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% Yengeç +1 yıl Hadi söyle 😅 0 1 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Aldatılacaksın, bu senin hayatını olumsuz etkilicek, aklını başına toplamazsan, kötü günler yaşayabilirsin Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Yolla 0 2 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Sen ayakkabının bir tekini kaybedeceksin ve senin için bir prens ülkedeki tüm kadınların ayağını deneyecek, bu ayakkabı sana olacak ve evleneceksiniz 😏😂Tamam tamam dnndd sınav ya da bir sorun hakkında mutlu olacağın haber alacaksın Yorumla külllkedisi Balık +1 yıl Nolurrr sınavdan olsun Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl Söyle 😅 0 2 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Standart bir hayat yaşayacaksın Yorumla isimsizkralicee Yengeç +1 yıl Niye şaşırmadım buna 😂 Yorumla
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% Boğa +1 yıl Evet, söyle 0 4 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Mutlu olmaya çalıştıkça mutsuz olacaksın, hayattan herşeyin fazlasını isticeksin, bu seni daha da mutsuz edecek, geç yaşta evleneceksin Yorumla Kalamamarkadas_ Boğa +1 yıl Nesin sen olumsuz tellah kralı mı Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Napiyim 😂 hissettiğimi söyledim Yorumla Kalamamarkadas_ Boğa +1 yıl 😑 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyle bakalım. 0 2 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Bir arkadaşınla tartışıp (muhtemelen erkek) onla iletişimini keseceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep öyle oluyor. Bir insan çöplüğü gördüm rüyamda. Hepsi tartışıp iletişimi jestiklerimm😅 Yorumla
BacktheFuture Takip Et Xper 4 Yaş: 27 İkizler +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Sen ne yaşarsan yaşa, hep geçmişte yaşadığın bir olayı veya bir kadını düşüneceksin, başka bir kadında onu arayacaksın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sallamasyon olsa da söyle 🔮
1-2 yıl sonra yurt dışına gideceksin. Yabancı bir manitan olacak
Yabancı manit olmasın ama yurt dışına gitmek isterdim
Yok yabanci manit mfmfnfnf 😂
😂
Söyle ama hissetmeye çaliş...
Karanlık bir ortamda, (belki ruhen) kalacaksın, huzursuz hissedeceğin bir dönem olacak
Ağzından bal damlıyor teşekkürler...
😏 iğneledin mdmdndndndnd
peki
Kafa dengi bir erkek arkadaşın olacak, tatlı bir çocuk, sakin, huzurlu bir hayatın olacak
güzelmiş
iyi olurdu sağ ol tahmin için :)
Hadi söyle 😅
Aldatılacaksın, bu senin hayatını olumsuz etkilicek, aklını başına toplamazsan, kötü günler yaşayabilirsin
Yolla
Sen ayakkabının bir tekini kaybedeceksin ve senin için bir prens ülkedeki tüm kadınların ayağını deneyecek, bu ayakkabı sana olacak ve evleneceksiniz 😏😂
Tamam tamam dnndd sınav ya da bir sorun hakkında mutlu olacağın haber alacaksın
Nolurrr sınavdan olsun
Söyle 😅
Standart bir hayat yaşayacaksın
Niye şaşırmadım buna 😂
Evet, söyle
Mutlu olmaya çalıştıkça mutsuz olacaksın, hayattan herşeyin fazlasını isticeksin, bu seni daha da mutsuz edecek, geç yaşta evleneceksin
Nesin sen olumsuz tellah kralı mı
Napiyim 😂 hissettiğimi söyledim
😑
Söyle bakalım.
Bir arkadaşınla tartışıp (muhtemelen erkek) onla iletişimini keseceksin
Hep öyle oluyor. Bir insan çöplüğü gördüm rüyamda. Hepsi tartışıp iletişimi jestiklerimm😅
Söyle bakalım
Sen ne yaşarsan yaşa, hep geçmişte yaşadığın bir olayı veya bir kadını düşüneceksin, başka bir kadında onu arayacaksın