Ahiret inancim ve imanim icinde endiseleniyorum ya inanmiyorsam diye
inancimi sorguluyorum surekli
Allah korusun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ahiret inancim ve imanim icinde endiseleniyorum ya inanmiyorsam diye
inancimi sorguluyorum surekli
Allah korusun
merhaba, ölümden bende çok korkardım bu korkuyu astım hatta fikrim değişti. Eğer inanmasaydın endişelenmezdin. İnanıyorsan endişeleneşrsin şüphe her inançta olur ve doğal bir şeydir Allah'ta aklınızı kullanın der. Tam olarak ölümün nesinden korkuyorsun? Yani ölüm hakında bir sürü korku çeşidi var tam olarak yok olmaktan mı? azaptan mı? yani ölüm sana neyi çağıetıyor? istersen özelden de yaz önce korkunun kaynağını bulmasının neyden korkuyorum neden korkuyorum mantıklı olarak sorgulayıp üzerine gidersen korkuyu yenersin ben bu korkudan çok çektim ama çok boş bir korku bence korkulmaya değmez hatta ben kurtuluş olucağına inanıyorum açıkçası beni yaşamak korkutoyuro korkunun kaynağı je fikirlerin ne bunu net ifade edersen yenmen konusunda yardımcı olabilirim
ölümden herkes korkar ayrıca onlar şeytan vesvesesi takma Allah içini biliyo
ben artık korkmuyorum. Bu şeytan vesvesi değil bu her inançta olan bir şey doğal fotreten var olan bir şey
Biz Berk ve Şenay. Ölüm korkusu, aslında hepimizin hayatında karşılaştığı doğal bir duygu. Bu duygunun arkasında yaşamı anlamlandırmak ve bilinmezlikle başa çıkmak var. İnancını sorgulaman çok insani bir şey; bu, aslında ruhsal bir derinleşme isteği de olabilir. Kendine zaman tanı ve sorgulamalarını sakinlikle değerlendir. Bu yol, seni daha huzurlu bir yere götürebilir. 🕊️
Cevap
3Cevap
Fazla kasıyorsun çok düşünme
Korkacak bir şey yok
geçmiş olsun
Korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?