Erkekler, Hoslantimi degilmi sizce?

Merhabalar özellikler erkek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bı işe girdim benim üstüm kendisi işi öğretiyor vs bende ortalama 8 yaş kadar büyük kendisi. Kişisel olarak asla konuşmusluk tanışmıştık yok. İşe başladım ortalamam bı kaç gün geçti kendisi yetkili olduğundan sürekli dolaşıyor ortalıkta bende işyerinde sadece önüne bakan biriyimdir kismeyle ilgilenmem zaten yeniyim tanımıyorum kimseyi neyse birkaç gün sonra işte bana geldi kaç yaşındasin ve evlimisin diye sordu sadece başkada soru sormadi önceki işyerini sordu kısa öz anlattım. Sonraki hafta başka bölümde çalışıyordum yemrge çıktım kendisine inmiş balistik ama öyle bir şey hissetmedim ikinci günü aynı olay oldu ben farkedince anlamış olcak ki ben durdum baktım bı sure sonra oda aynı şekilde ben gülümsedim garipsemedim diye sonrada kendisi gülümsedi sizce bu hoslantimi? Çok takıldı kfama o anda bende ondan hoslndim ne yalan söyleyeyim. Sonra yine bölümüne gittim ama ortamdan dolayı samimi davranmadim birisine kızdi sonra benim yanıma geldi birşeye yardımcı olmak için benimle konuşurken çok sakin ses tonunu duzellti ve gözlerinde bı ışıltı gördüm sizce nedir?

Erkekler, Hoslantimi degilmi sizce?