Erkekler, Erkek arkadasim sanki soguk ama degil?

Erkek arkadasim sözlum 2 ay sonra nisanlim olucak. Gelicek planlari vs yapiyor ve güzel giden iliskimiz var bazen och ufak tefek sıkıntılar herkes gibi. Aramizda yakinlasma vs oldu oluyor o benim ilkim. 3 hafta öncesi biraz bos korkarak ertesi hap aldim 2 haftadir falan kanamam oldu. Bi kere bitti sandigimda iliski oldu gecen hafta sonra bi kac gun öncr oral falan. Sonra haftssonu aileyle falan tanisma derken bizr pek vakit olmadi. Ama yalniz oldugmuz kisa zamanda su 1-2 haftadir sanki eskisi gibi arzulamiyir ya da arzuluyor ama ben rahatsiz oldum diye ustume gitmiyor Öpusme falan dudak cok Yok daha cok yanak vs. Sevdigni söyluyor aeiyor soruyor.. Dun evindeydim bi saatligine gittim yatak odasinda bizim foto album asili duvarda Bide aylardir benim bi begendigi kazagim yatagin uzerinde. Eve giderken sakasina giriyin odana benim kazak duruyormu dedim Yok girme girme dedi sanki bisey gizliyomus gibi sakasina girdim duruyordu normal dedim neden lyle diyosun die oda seni böyle kiskandirmayi saka yapmayi seviyorum diye... sizce garip bi durum var mı
Erkekler, Erkek arkadasim sanki soguk ama degil?