Arkadaşlar abim sevgilimden hoşlanıyor galiba?

arkadaşlar ben bir yıl sanaldan biriyle konuştum sonunda antebe geldi memleketime. ailemle tanıştırdım ilk gün benim sevgilim kız bu arada onun için sıkıntı yok. ailemede arkadaşım dedim. kız aşırı tatlı ve samimi biri aynı hetero gibi hiç lez olduğunu anlamazsınız. neyse işte abim işten geldi kızı gördü hoş geldin falan dedi her şey çok hoş yedik içtik tabi o sırada abim yok. neyse kız gitti zaten annesi antepli yolcu ettik falan eve geldim. annem bir övüyor nasıl iyi kız falan tam gelin almalık falan ben şaka yapıyor diye düşündüm. sorna işte ilerleyen vakitlerde abim bu kızı benden soruyor çok hoş değilmi falan kız gelince illa görmek için odasından çıkıyor. sorna işte annem ben ablam kardeşim oturuyoz hep bir yemek yiyoruz evlilik konusu falan açıldı abim senin bu arkadaşın çok hoş acaba benle tanıştırmazmısın. numarasını falan alsam dedi o masada kriz geçirecektim. düşünmüyor falan dedim ama iki gündür bk gibiyim kızın gelmesini istemedim biraz zaman lazım bu konuda ne yapabilirim lütfen mantıklı cevaplar verin durum vahim

Güncellemeler
9 ay
güncell
Güncellemeler
9 ay
güncellllll yardım edinnnn
Arkadaşlar abim sevgilimden hoşlanıyor galiba?