Arkadaşımın abisinden hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum beni de kardeşinden ayırt etmiyorsa? Dün bana kapıyı açmıştı apartman kapısını bugün onunla konuşmak için sordum siz miydiniz diye hatırlamıyorum dedi. ne yapıcam? Çabuk unuttu iyi geceler ben gidiyorum dedim eve geçerken iyi geceler kardeşim demedi iyi geceler dedi bunu duymak sevindirici kardeşim demedi ama soğuk kanlıydı?
Cevabın nedir?
Erkekler bu tarz ilişkilere sıcak yaklaşmaz , komşuluk ilişkilerinde bağlılığı göz önünde bulundurur. Emin olun ki düşündüğünüz onun aklından bile geçmez. Bunları bilerek gene de söylemek istiyorsanız söyleyin
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet umurunda değil yani benimki bilmiyorum kendimce hoşlanmakta değildir birazcık daha ötesidir. annesine bardağını ben götüreyim dedim konuşmak için ben götürürüm zahmet etme dedi kendi götürdü
Soran+1 yılO bana bakıyo dikkatlice ben kaçırıyorum bakamıyorum gözlerine sonra o da çeviriyo bilgisayarın başındaydı bugün kardeşi odaya girince bende giricektim abisi vardı hemen topladım kendimi saçımı düzelttim gözlerine baktım bakar bakmaz hemen başka yere baktım o da bana bakmıştı bugün kardeşiyle kapıya çıkıcaz onu eve girerken görürüm zaten ama duygularımı belli etmek istiyorum beceremem siz bana fikir verseniz?
- +1 yıl
Bana kalırsa bu işin sonucunu iyi düşün söz ağızdan çıktıktan sonra esiri olmamak adına , hislerini bir kenara koyup iyice düşün en başta. Arkadaşın vasıtasıyla söylemen , arkadaşına söyletmen uygun olabilir kendin soyleyemiyecek kadar utaniyorsan. Utangaç değilim diyorsan da başka bir yolunu düşünelim
Soran+1 yılutangacım ama önce arkadaşım gibi konuşmak istiyorum beni tam tanımıyo adımı bilmez etmez önce bir samimi olsak kardeşi girmez araya iyi geceler lafını bile zar zor ettim izin vermiyodu 😃
Soran+1 yılTav derken? sosyal medya hesabı var da ben kullanmıyorum telefon numarası yok kardeşine sorsam napıcaksın der güler geçer anca onlara gidiyorum öyle konuşabiliyorum
- +1 yıl
Yani kardeşine bir şekilde sana yardımcı olması icin mantıklı sebepler söyle. Sana olumlu bakmasını sağla. İşte ben abini böyle şöyle anlat birşeyler , uygun bir ortamda , ayak üstü değil. Yaz bir kağıda olmazsa hislerini bilgisayarla oynuyoken at kapinin arasindan içeri çık git evine kaç sonra :D
Soran+1 yılAnnesine söylerse? Yani bunu kim yazdı falan abisine söylerse kardeşine falan kapıya dayanırlar 😃 Sonra gitmeye yüzüm olmaz 😃😃
Soran+1 yılAma unutamam ki okuldan birisine sevdalansam hep o aklımda kalır biriyle çıkarken birini düşünmek? :(
Soran+1 yılBen size özelden yazsam olur mu?
Soran+1 yılTamam iyi uykular 😊
Soran+1 yılGünaydın 😃
En İyi Cevaplar
+1 yılBir arkadaşım var kız kardeşinin bütün arkadaşları çocukla ilgileniyor kız da hiç birini yakınlaştırmıyor abisini cok kıskanıyor dikkatli ol 😆
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya bunun arkadaşları öyle değil ben istesem giderim yanına ama kız kendisiyle ilgilenmemi istiyo o yüzden
- +1 yıl
Hayırlısı olsun :)
Böyle şeyler güzel fanteziler, merak etme değilse de olur
05 Yorumla
Soran+1 yılAy sizi yerim ponçik hanım efendi 💖 İnşallah olur bana bakıyo biraz ama ben gözlerine bakamıyorum kaçırıyorum kafamı çeviriyorum belki bana bakıyodur ben kafamı çevirdikten sonra gözlerine uzunca baksam bana bakar gülümserim belki o da gülümser olur mu öyle
Soran+1 yılTamam heyecanlı heyecanlı bakıcam gözlerinin içine uzun uzun o bakmasa bile ben bakıcam konuşucam onunla nasılsın adımı söylerim memnun oldum derim aslında böyle dizilerde olur ya ayağın takılır üstüne düşersin bende merdivenden inerken denesem mi 😃😃😃
Soran+1 yılPeki 😃
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
+1 yılKomşu kızı kardeştir, kaldır kaldır yerleştir 😂😂😂
118 Yorumla
Soran+1 yılAllah sizi 😃😃
- +1 yıl
Senin durum bu şuanda :-) Adamdan istediğin net olarak bu aşk maşk yok sende yanlış mı anlamışım, 😂😂 Doğruysa doğru de yani 😂😂
Soran+1 yılYanlış mı doğru mu bilmiyorum kafamı da allak bullak ettiniz 😃 ya kardeşi olmasa konuya giricem çok güzel araba kullanıyosunuz falan samimi olucam kardeşi de iteleyip duruyo hadi içeri diye abisi konuşamıyo
- +1 yıl
ahaha niyetin o anlaşıldı.. eig'yi ben isterim bu sağlam tespitten dolayı 😂😂 Kardeşini bir şekilde atlat, çek kolundan sok aparrmanın içine, yapış dudaklarına aklı gitsin kamilin ahahahaha 😂😂 Ondan sonra peşini bırakmaz daha 😂😂
- +1 yıl
apartman olucaktı* 🙈
Soran+1 yılAy o neymiş öyle ya beni tanımıyo doğru dürüst 😃 arkadaş olsam önce sonra sevgilin var mı falan girerim konuya 😃
- +1 yıl
Oooo sen çok yavaşsın be kızım ya da biz mi çok hızlıyız anlamadım 😂😂 sevgilin var mı diyeceğine ya dediğimi yap ya da kemal sunal gibi de ki; şahsen ve bizzat ruhunun ince noktalarını incelemem lazım de ahahahaha 😂😂😂🙈🙈
Soran+1 yılöyle desem rezil olurum dediğinizi yaparsam da olurum yüz vermezse öyle konuşursam daha gidemem onun yanına bakamam yüzüne annesine kardeşine de bakamam
- +1 yıl
ahahaha öyle deme ama dediğimi yapar öpersen harbiden aklı gider peşinden koşmaya başlar demedi deme, 😂😂 Erkeklerin çoğu 250 gram için can atıyor çünlü ,😂😂
- +1 yıl
Ama dikkat et çığlık atmasın iffetim elden gidiyor. ben namuslu bir erkeğim. yetişin komsular diye 😂😂😂
Soran+1 yılYapar ağzıma da eder yani sen napıyosun diye 😃
- +1 yıl
Hiçbir erkek onu yapmaz;) Adama bildiğin arayıpta bulamadığını veriyorsun.. İşine gelir onun :-)
Soran+1 yılOnu az da olsa tanıyosam yapar çünkü yani ne bileyim yapmaz tanıyorum da şimdi onu size nasıl anlatayım ki
- +1 yıl
Erkeklerin doğası bu şurda millete sor bakalım.. yapar mı yapmaz mı 😂😂 Kimse sahte kabadayılık etmesin boşa.. 100 erkeğe soralım 98 tanesinin işine gelir bu. aksi cevap veren kalan 2 taneside . bnedir zaten 😂😂😂😂
Soran+1 yıl2 tanesinin mantıklı açıklaması vardır bence 😃
- +1 yıl
bence o 2si vurduruyordur 😂😂😂😂🙈🙈
Soran+1 yılFesatsınız 😃
- +1 yıl
Yoo gayet netim :-) Unutma bir insan ya nettir ya da g. ttür 😂😂 Ben netim;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeğendiğin sürece herkesten hoşlanırsın bir kriterin oldugunu sanmıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılYa beğenmek değil bu kaçtır evlerine gidiyorum 3 4 kere gittim unutmuş beni ama ben onun bana yaptıklarını unutmadım
Cevap sahibi+1 yılne yaptı sana elledimi ya öyle bir bahsediyonki
Soran+1 yılay hayır be öyle değil 😃😃 yani o beni unutmuş ama ben onun eve kaçta geldiğini biliyorum yaşını biliyorum bana yandan bakıp gülümsediğini hatırlıyorum ama o unutmuş elleme gibi şeyi yok onun ne o öyle 😃
Cevap sahibi+1 yılgüldü diye nen olmuş yani
Soran+1 yılsevindim 😃😃😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarbi böyle basit şeyleri aşk mı hoşlaştımı sanıyorsunuz kapı kolu yerine elini mi tutsaymış acaba
115 Yorumla
Soran+1 yılAslında olaylar sadece bunlar değil basit bişey de değil bana göre kapı kolu diye elimi tutsaydı kalpten giderdim bencee 😃
Cevap sahibi+1 yılergenlik senin yaptığın Aşk dediğin fedakar olmalı sen güneş yoksa karanlıkta aya tutulmak olmuş bekle hele bir sözler niyetler belli eder kendini
Soran+1 yılyok işte 3 kere falan gittim evine bana dün gülüp kapıyı tutan siz mydiniz dedim hatırlamıyorum değildim galiba dedi odasından hiç çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılbir evde bir kaç bayan varsa erkek çıkmaz ortaya görgü kuralı kız evlatda bir kaç erkek varsa çıkmaz ortaya Kapı açılabilir karşılaşabilirsin
Soran+1 yılKapıyı çaldığdım da kim o diyo ben diyorum gidiyo babası açıyo ortaya çıkmıyo evet kız kardeşi ben ve annesi varız ama tek biz değil abisi ve babası da var onlar gitmiyo sadece kendisi kaçıyo kız kardeşi onun odasına giriyo abisi bana bakıyo ben gözlerimi kaçırıyorum başka yere bakıyorum utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılUtanmış çekiniyor senden belli hemen açılamaz böyle tipler ve seni kaçırır ama fırsatı olsa konuşmak için can atıyordur bir telefon mesaj gibi bir şey kutlama felan gönder kardeşine sorsan aranızı yapar zaten
Soran+1 yılkardeşine söyleyemem onun öyle işlerle alakası yok yapmaz zaten kardeşi yüzünden konuşamadım dün hemn hadi içeri gidelim dedi abisinin lafı yarım kaldı
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi kardeşi olursa arada suçlu kalır sen kardeşiyle ilerde görümce olacaksın sonra Çocuk seni isterse markette felanda karşılaşabilirsin ile giderken apartman kapısınada çıkabilirsin
Soran+1 yılAy inşallah görümce oluruz 😃 evet ya arada suçlu klır kardeşinin arkadaşıyım sonuçta gözlerini kaçırıyo benden 2 saniye baksa 3. başka yere bakıyo
Cevap sahibi+1 yılişte zarar gelmemesi bide seni ona denk düşünüyor kardeşi gibi yani
Soran+1 yılHayır ya kardeşi gibi görmesin istemiyorum of
Cevap sahibi+1 yılama kardeşi kadar yakınsın cilve yap ona ihtiraslı davran mesala dekolte ya da çatal gösterebilirsin bu bir erkeğin aklına girebileceğin kolay bir şey ve seni zaten tanıyor buda seni vazgeçilmez yapar ya çok yakın ya da şehvet
Soran+1 yılOnun öyle şeye bakacağını sanmam çünkü giyinişime değil gözlerime bakıyo 2 sanye belki dha fazla bilmiyorum ben gözlerimi kaçırdığım için bakamıyorum ona o kafamı çevirince bakıyodur bana çok tanımıyo ismimi bilmiyo kardeşinin arkadaşıyım biliyo sadece
Cevap sahibi+1 yılbuldun mu bir yolunu
Soran+1 yılBaktım gözlerinin içine ama o hiç bana bakmadı
- Diğer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılAy kiz ben de abimin arkadaşına aşığım:(
01 Yorumla
Soran+1 yılİşimiz zor yaa :(
+1 yılMerhaba ben arkadasinin abisi. Sorulari alayim :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃😃 ne sorusu
- +1 yıl
Soran+1 yılKafiyeli oldu ha 😃
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi ışte ya gelin görümce olursunuz.
06 Yorumla
Soran+1 yılE iyi de kardeşi abisiyle konuşmama müsade etmiyoki hemen başka odaya götürüyo
- +1 yıl
kiskaniyodur abisinden 😅
Soran+1 yılyok be onunla ilgileneyim istiyo 😃
- +1 yıl
iyi ışte ya görümce olursanız hep ilgilenirsin😂
Soran+1 yılO karşı işte böyle şeylere sevgili falan ilgilenmez 😃
- +1 yıl
iyi bakalım 😊
+1 yılKomşu komşunun külüne muhtaç sadece :d
010 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃😃
- +1 yıl
Sarma varsa sarma yap ver öğrenci eviyse en iyi kül o :d
Soran+1 yılDeğil ailesiyle yaşıyo 😃
- +1 yıl
Şansa bak bee. Ben de bari ailemi yanıma alayım olmuyor böyle :D
Soran+1 yılAynen şanslı tek yaşasaydı göremezdim ailesiyle Allahtan görüyorum 😃
- +1 yıl
Valla karşılıklı şans var :D
Soran+1 yılAynen 😃😃😃
- +1 yıl
Başarılar bol şans ama dediğim gibi 'Kül'
Soran+1 yılTamam 😃😃
- +1 yıl
:Dd
+1 yılOlabilir dene ne kaybetcen
01 Yorumla
Soran+1 yıldenemekte fayda var yani
Siz miydiniz diye sorduğun şey nedir
013 Yorumla
Soran+1 yıliki gün önce falan ben koşa koşa apartmandan içeri giriyodum o da giriyodu benden önce onu görünce uçarak girdim apartmana patır patır seslerim geldi koştuğumun bana yandan baktı tuttu kapıyı ve gülümsedi o sesi duydum 💞 ama unutmuş hatırlamıyorum değildim galiba dedi konuşmak için dedim siz miydiniz kapıyı açan biliyorum aslında o ama hatırlamıyorum dedi kardeşi de araya girdi lafı yarım kaldı üzüldüm çıkarken iyi geceler ben gidiyorum dedim iyi geceler dedi kardeşim dicek diye korktum demedi
Soran+1 yılOf aptalım ben ya aptal konuşmak için öyle söyledim ne bileyim ben şimdi nasıl telafi edicem ya off
Soran+1 yılatmazsa?
Soran+1 yıltoparlanamazsam? 🤐
Soran+1 yılUzun uzun bakarım gülümserim arkadaşıyla kapıda oturucaz sonra akşam ben onlara giderim hafta sonu geç yatıyolar 11 e kadar dururum orda biz kapıdayken eve gelir belki ben bakarım ona uzunca evlerine gittikten sonra da bakarım belki nasılsınız dye sorarım olmaz mı
Soran+1 yılYok zaten bugün arkadaşım bana geldi sonra onlara geçtik rahatsız olmuyorlar aksine iyi davranan aileler arkadaşım da istiyor gelmemi uyuyorum bazen o yüzden gidemiyoruö bir de okul var o yüzden bugün geç saate kadar orda olcam hafta sonu olduğu için 😃
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik temalı birşey yaşamak istiyor Musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır 😃
Önce arkadaşına söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgilenmez o da karşı böyle şeylere
- Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılolabilir oyle seyler gayet normal
06 Yorumla
Soran+1 yılama çocuğa belli etmem gerek
- +1 yıl
et sende
Soran+1 yılutancımdan bakamıyorum gözüne nasıl belli edicm başka
- +1 yıl
mmmm garip
Soran+1 yılyani aklımda başka bişey yok yemeğini ben götüreyim diyorum annesi zahmet olmasn filan kendi götürüyo
- +1 yıl
garipp yaaa
Nekadar yoklukdasin kizim sen
01 Yorumla
Soran+1 yılAy çok kafam karışık ya gerçekten sinirlerim bozuldu bana gülümsediğini falan unutmuş hatırlamıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende arkadaşımın annesinden napıcam
14 Yorumla
Soran+1 yılTöbe töbe 😃 Ben de kendi derdime yanıyorum bilemedim napıcaksın
Cevap sahibi+1 yıl@Banger88 şakaydı ciddi değil :D
Cevap sahibi+1 yıl@soran gel birbirimize hoş verelim biz istersen
Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gayet normal bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ona nasıl belli edicem
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. az daha gorun ona
05 Yorumla
Soran+1 yılKardeşi fırsat verse yanından ayrılmam da yani 😃
Soran+1 yılEklesem mesaj atar mısınız burdan konuşmasak -,-
Soran+1 yılTamam ekliyorum mesaj atın :)
+1 yılYok olmas bu iş
08 Yorumla
Soran+1 yılKötüsünüz ya 🤐
- +1 yıl
Adam pas bile vermemiş ben napayım yalan mı söyleyeyim
Soran+1 yılAğlasam olur mu 🤐
- +1 yıl
Ama böğürmeden
Soran+1 yılAy Allahım 😃
- +1 yıl
Hönkürerek ağlayacaktın kahkahalarla geldin nasıl iştir
Soran+1 yılAslında o sadece emoji gerçekten üzgünüm
- +1 yıl
Evlat senin yaş ve onun yaş nedir
+1 yılHoaydaa..
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu işte :(
- +1 yıl
Belli etmen lazım, başka türlü olmaz :)
Soran+1 yılO bakmadı ben baktım 1 saniye bile bakmadı yani yok konuşmadı bile hep kızlar diye kardeşiyle ve arkadaşıyla konuştu bizi eve kadar getirdi. ama yani yok bakmadı umrunda değildim yokmuşum gibi davrandı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdiyodur bence
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayabilirim
Cevap sahibi+1 yılHissedersin bir şekilde. Hissetmiyosan yoktur öyle bişey
Soran+1 yılşu an bişey his etmiyorum aslında umudum var yani olur ama daha yeni olduğu için kendini ağırdan satıyo olabilir benim gibi saf bir erkek fatma da nereden anlar
+1 yılYürü o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃
elti göramce ol
01 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃
Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. olmaz liseli unut.
01 Yorumla
Soran+1 yılof ya
yaslarınız kac
01 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?