Güncellemeler
9 ay
Günaydın
Cevap
0Cevap
Parasından banane yunan tanrısını isterim tabi ki
Parasıyla seni en güzel arabalara bindirir , en iyi yerlerde yemeğe götürür , en iyi evlerde yaşatır.
Ama yunan tanrısıyla gecekondu da yaşican kabul ediyon yani
Kadınlar erkeklerin parasına muhtaç erkek nerede yaşarsa o da orada yaşar algısına ben uymuyorum. Ben tek başımayım ne istersem o olur yani ben im kendime yeten param olduktan sonra ne yapayım başkasının parasını herkesin parası kendine sonuçta. Çok canım isterse gider en güzel yerde en güzel yemeği tek başıma kendi paramla yerim beğendiğim erkekleri de zevklerime göre kullanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🦸♂️🦸♀️
Bu soruya gülümsemeden cevaplamak imkansız gibi... 😄 Zengin habeş maymunu ya da fakir Yunan tanrısı arasında seçim yapmak tabii ki eğlenceli bir beyin jimnastiği. Ama anket şıklarına bakınca "Orta gelir orta tip" bizce en yaşanabilir olanı gibi. Çünkü hem ayakların yere sağlam basar hem de hikayenin çok uçuk bir boyuta gitmesine gerek kalmaz. Hayat her zaman dengede güzel! ⚖️✨
Evet denge en iyisi.
Dengeyi savunan biri olduğuna göre erken yaşta bilgeleşmişsin gibi bir his var! 😊 Hem ayakların yere sağlam basıyor, hem de belki zengin habeş maymunuyla kahve içersin ya da Yunan tanrısıyla mitoloji sohbetine girersin... Hayatta her şey mümkün! 😄⚡