Bilemicem artık ben daha çok tavsiye alan tarafım şu olsun demem. Ne yapalım siz ne diyorsunuz gibi yani. Bilmiyorum soruyu yanlış mı anladım ama ben lider ruhlu değilim.
Yengeçle oldu, iyi anlaşıyorduk baya. Diğerlerini bilmiyorum. . Koç burcuyum diye mi bilmiyorum ama, güçlü, hırslı, kıskanan, ve GERÇEKTEN seven kadınlara bayılırım.
Boğa burcu bir kadın Balık burcu bir kadın Başak burcu bir kadın Ve akrep burcu bir kadın Eğer illaki güçlü seviyorum dersen akrep akrep akrep. Koça akrep güzel gider. Yengeç falan fasa fiso yengeç bizi sıkıyor
Evet balıklarda var Ben bir balıkla 6 yıldır aşk yaşıyorum Balık ve koç birbirini çekiyor Antepte güçlü eğer güçlü istersen akreple ol anlamında demiştim. Ama evet balık koçları çekiyor.. Birbirimizi tamamlıyoruz 🥰
Bu arada, gittim güçlü olan, aşık olmadığım, ama hayallerimdeki özellikleri taşıyan kadına baktım. Yemin ederim başak burcu. 1 Eylül doğumlu, başta burçlara inanmayan ben, git gide daha yakınlaşıyorum. Baya bilgilisin valla tebrik ederim.
Malesef, şu an içimde bitirmeye çalışıyorum. Ben de isterdim onunla olmayı, her şeyi bana göre. Ama mümkün değil. Diğer kısmetlere artık :)) Zaten ona aşık değilim. Ama hayalimdeki özellikleri taşıyan kadındı. Umarım bu özellikleri taşıyan aşık olduğum birisi gelir. Nasip kısmet artık
burçlarla ilgisi yok Bakınız Atatürk Doğduğu tarih ay ve gün olarak kesin değil. Zübeyde annemiz bir mayıs günü doğdun demiş Nisan ve haziran da olabilir yani en az 2 burç var
Oğlum aslan diyen herkese popo diye yanıt vermişsin madem öyle sorma soru aslan koçu tekte alır boynuzundan * astrolojiden gram anlamadığın o kadar belli ki
Lan ismine bak palyaço. Anca rüyanda yersin Koç burcunu, aşağılık kompleksli kedicik seni. Koç daha lider burç ve kediyi ezer geçer. Astrolojiden bir gram anlamayan sensin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben aslanım, çevremde de hem aslan hem koç insanlar var koç elini daha fazla masaya vuruyor. Liderlik gibi bir takıntım yok yani.
Ölümüne kapışırlar bence
Bilemicem artık ben daha çok tavsiye alan tarafım şu olsun demem. Ne yapalım siz ne diyorsunuz gibi yani. Bilmiyorum soruyu yanlış mı anladım ama ben lider ruhlu değilim.
Pekala olabilir
Sen koçsun galiba
Koçtur herhalde, aslan olsa olsa kendi egosunun lideri olur shdhsg
Hahahs
Ben koç burcuyum.
Liderlik hastasıyım.
Lider olmak çok hoşuma gider.
Ve istediğimi kafada bitiririm.
Biraz bencillik var sanırım.
Hic balık, başak, boğa veya akrep burcu birisiyle ilişkin oldu mu
Yengeçle oldu, iyi anlaşıyorduk baya.
Diğerlerini bilmiyorum.
.
Koç burcuyum diye mi bilmiyorum ama, güçlü, hırslı, kıskanan, ve GERÇEKTEN seven kadınlara bayılırım.
Balıkla ve akreple daha iyi olursun
Yengeçle olmaz
Yengeç mi güçlü güldürme beni en zavallı burç
Yok güçlü değil.
Sadece anlaşıyorduk, güçlü değildi yani
İstediğim birisi, benim kadar güçlü olmalı.
Ama güçlü birisini bulmak zor diye düşünüyorum.
Boğa burcu bir kadın
Balık burcu bir kadın
Başak burcu bir kadın
Ve akrep burcu bir kadın
Eğer illaki güçlü seviyorum dersen akrep akrep akrep. Koça akrep güzel gider. Yengeç falan fasa fiso yengeç bizi sıkıyor
Balık burcu kadınını okumuştum.
Tam bana göre valla, doğru ama diğerleirni okumadım.
Evet balıklarda var
Ben bir balıkla 6 yıldır aşk yaşıyorum
Balık ve koç birbirini çekiyor
Antepte güçlü eğer güçlü istersen akreple ol anlamında demiştim. Ama evet balık koçları çekiyor.. Birbirimizi tamamlıyoruz 🥰
Akrepte*
Bu arada, gittim güçlü olan, aşık olmadığım, ama hayallerimdeki özellikleri taşıyan kadına baktım.
Yemin ederim başak burcu.
1 Eylül doğumlu, başta burçlara inanmayan ben, git gide daha yakınlaşıyorum.
Baya bilgilisin valla tebrik ederim.
Hıhı
Evet bir koç erkeğine ancak
Balık, başak, Boğa ve akrep gider.
Sama boğa da olur
Git boğaya da bak
Hatta akrebe de bak ;)
Sen 1 eylül doğumlu musunnn
Yoksa sevdiğin mi 1 eylül?
Sevdiğim kadın 1 eylül, ben koçum ya
Evet
Demekki koçun çekim alanına giren burçlardan birine aşık olmuşsun
Hayırlı olsun :)
Malesef, şu an içimde bitirmeye çalışıyorum.
Ben de isterdim onunla olmayı, her şeyi bana göre.
Ama mümkün değil.
Diğer kısmetlere artık :))
Zaten ona aşık değilim. Ama hayalimdeki özellikleri taşıyan kadındı.
Umarım bu özellikleri taşıyan aşık olduğum birisi gelir.
Nasip kısmet artık
Hayırlısı olsun
Kişiye göre değişir o mesela Koç borcudur ama pısırıktır 😂herkes taşıyacak o özelliği diye bir şey yok
Ben aslan burcuyum. Kafama gore takiliyorum. Lider olayim gibi bir derdim olmuyor. Ama canim istediginde sozumu de iyi dinletirim.
burçlarla ilgisi yok
Bakınız Atatürk Doğduğu tarih ay ve gün olarak kesin değil. Zübeyde annemiz bir mayıs günü doğdun demiş Nisan ve haziran da olabilir yani en az 2 burç var
Etrafımda gördüğüm kadarıyla koçlar daha lider ruhlu
Aynen öyle
Her ne kadar didişsem de severim koçları. Didişerek anlaşıyoruz
Haha
Sen ne?
Başak
Iyimis
İkiside. Ama koç biraz daha egoist. Aslan daha minnoş
Benim gozlemime göre koç sinirli aslan daha çok lay lay lom
Liderlik sizin ruhunuzda kalsın , alem bize tapıyor bebeğim. 🥳
Boş yapmayın ya
Oğlum aslan diyen herkese popo diye yanıt vermişsin madem öyle sorma soru aslan koçu tekte alır boynuzundan * astrolojiden gram anlamadığın o kadar belli ki
Lan ismine bak palyaço. Anca rüyanda yersin Koç burcunu, aşağılık kompleksli kedicik seni. Koç daha lider burç ve kediyi ezer geçer. Astrolojiden bir gram anlamayan sensin.
Koç burcu daha lider Aslan burcuna göre. İlk burç, öncü sınıfında, gezegeni mars ve güneş koçta yüceliyor.
Koç tabi aslan ve Yengeç manitalar L love sow much
Bence aslan hem ben aslan burcuyum çünkü aslanlar lider ruhlu burçlardan ben egoist olmayalardanîm
Aslan koç ı yer. Konu kapanmıştır
Koç daha lider ruhlu
Sen koç sun sanırım. Önemli olan lider ruhlu olmak değil, lider olabilmektir 😊
Koç değilim astrolojiden iyi anlıyorum
Koç aslandan daha lider.
Dünyanın en önemli liderleri akrep lerden çıkar
Değil, Oğlak ve Koçtan çıkar.
Koç Aslan'ı ezer. Burası Afrika değil, Astroloji. Aslan da lider ruhlu ama Koç asıl lider olabilen. Konu kapanmıştır.
Tabikide koçc😃
Oyle valla bebeğim
♈ Koç Burcu
Terazi burcu.
Evet terazilerde oldukça lider
Kendimden biliyorum.
Koç tabiki
Benim burcum tabi ki
Ne o
Koç
Aynen öyle
Balik ve boğa burcu kadınlar hakkında ne düşünüyorsun
Hayatımda bir tane balık tanıdım. Biraz dengesiz geldi bana :D Boğa için bir şey diyemem
Hahaha
Normalde balıklardan hoşlanman lazım
Aslan🦁(Bende aslanim)
Astrolojik olarak koç en lider ruhlu burç
Ve ben koç değilim
Aslan
Koç
Aslan
Astrolojik olarak koç daha lider ruhlu bir burç
Tamam sen öyle diyorsan
Tabi ki Balik 😉😂😂