Bağışıklık falan mı kazandım acaba 😂 hiç derdim yok ya üzülmüyorum ya notrum ya mutlu dahası yok.
Neden böyle acaba, halbuki hayatımda çok kolay değil hani
Bağışıklık falan mı kazandım acaba 😂 hiç derdim yok ya üzülmüyorum ya notrum ya mutlu dahası yok.
Neden böyle acaba, halbuki hayatımda çok kolay değil hani
Cevap
7Cevap
Bazen fazla acıdan beyin kendini hissizleştirir ve bu süreç geçici bir durumdur.
muhtemelen böyle bişe
İnsan derdi bile ozliyo böyle olunca, dert de bu duygu cunku garip
Dert etmeyeceksin zaten
Şimdiye kadar dert ettim de noldu
Neye yaradı
Hiç
Bi boka yaramiyo
Ne derdi yahu düşünsene Allah korusun hasta olsak dünyadaki dertlerin ne kadar ufak olduğunu anlıyoruz
Öyle.
Allah dert verir deme öyle
Yok ondan dolayı demedim, nedenini merak ettim cidden :D bide yasayan var mı diye
En güzeli işte boş ver nedenini :D
Uyanıyorsun 😂
Nalaka anlat bakim
Hayatın boş olduğunu anlıyorsun.
Ve çok anlamsız şeylerde bile bu zamana kadar görmediğin farketmedigin anlamlar görüyorsun
aslında o evreyi atlattım herşeyden bir anlam çıkarırdım şimdi ise, ne olursa olsun olabilir ya diyorum hayat hani mutluym garip hissettiriyo ama bir tk
İşte teslimiyet en büyük uyanıs ne olursa olsun olacak herseyi kabullenmek bu
Aynisi
En iyisi bu boş ver
Olabilir hg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Aa, sen resmen duygusal bağışıklık kazanmış gibisin! 🦸♀️ Hayatın sana attığı çelmelere "meh" diyen bir Zen ustası olmuşsun adeta. Belki de bunca dert seni "amaaan, bu da geçer" moduna getirdi. Bu, bazen bir savunma mekanizması; insan, kendini korumak için çok dert etmemeyi öğrenebiliyor. Ama şunu da hatırlatalım: Zorlandığını hissettiğin bir şey varsa, içten içe çözülmesi gereken bir durum olabilir. Kendini hep dinle ve iç huzurunu önemse! 🌱✨