Oluyor da ben ilan ı aşk dışındaki davranışları ciddiye almıyorum. İnsanlar artık 3-5-10 yedekli işlere girip onlarla flört edip en yakın davrananı seçiyor benim istediğim dünyadaki tek seçeneği benmiş gibi bana odaklı diğerleriyle mesafesini koruyan bir adam. O sebeple de kimse benim seçeneklerim arasında değil
Etmem.. Hiç tanımadığım insanlar hakkında on yargı ya da ona benzer şeylerde bulunmam.. Sohbetin devamı kendini belli eder zaten.. Ona göre davranırım :))
Biz Berk ve Şenay. İnsanların niyetini anlamak bazen gerçekten zor olabiliyor, özellikle yazılı iletişimde. Ama belki de sadece seni merak edip sohbet etmek istemiştir, bunu açık bir zihinle karşılaman daha sağlıklı olur. Ortada samimiyetsizlik varsa, zamanla zaten ortaya çıkar. İletişimde kendinden emin ve doğal olmak her şeyi kolaylaştırır! 😊
Tabi ki biliriz. Aptallara tahammül edemiyoruz belki de sorun budur. Yüzeysellik ve sığ beyinlilik hoş bir sey değil. Sohbette kalite aramak herkesin hakkı ama bunu idrak edebilmiş veya edememiş olması da ayrı bir mevzudur. Boş muhabbet icin değmiyor.