ya da bu işin içinde büyümü var
Varsa nasıl anlarım
Dalga gecenin cidden küfür başarim
ya da bu işin içinde büyümü var
Varsa nasıl anlarım
Dalga gecenin cidden küfür başarim
Hayat hiçbir zaman düz çizgide ilerlemez. Bugün senden mutlusu yoktur, yarın senden kötüsü olmaz. Veya mücadele dolu bir sene geçirirsin, gelecek sene senden rahatı olmaz.
Hayatında hiçbir şey yolunda gitmiyorsa, boktan bir döneme girdiysen planlı yaşamakta fayda var. Kendini ne kadar salarsan o kadar boka sarıyor. İstisnalar dışında.
Allah her şer içinde bir hayır gizlemiştir gadası
Gün doğmadan neler doğar
teşekkür ederim
Rica ederim
Büyü öyle basit bişey değil yok değil demiyorum ama basit değil
Nasıl anlarım
Bilmiyorum kankam hiç denk gelmedim hiçte merak etmedim ama yapanın iki yakası Bi araya gelmez ama senin durum bence büyü ile alakalı değil gibi
Hiç bir şey olayım çözülmedi ne huzur var ne mutluluk ne de kavga gürültü süz günlerde
Hayatını nasıl sürdürdüğüne bağlı bence bu durum gün içinde neler yapıyorsun
Evdeyim tüm gün tum yıl hissizlestim
Buda var işte kendine Bi ugraş bulman lazım tüm gün boş oldugun için sürekli kafanda kuruyorsun evdeki insanların gözünde saygınlığın kalmıyor mümkün se Bi iş bul derim kendime
Sorun değil alıştım iş hayatında beceremem gibi artık boş ver diyorum uyumak güzel geliyor
Bence vazgeç becerirsin Bi iş bul Bi amacın olsun
Teşekkürler uyku güzel ölümün bir temsili rahatlatıcı
Düşüncelerin sağlıklı değil.
Teşekkürler 😃
Vıyyy malamine
Ne demek istedin
Vay başıma gelenler demekti galiba 🥸😂eksi kız arkadaşım kürttü o çok diyordu
Anladım..
Anladığını anladım.
Ruhumu güzel anlamışsın sağlıklı dusynmedigimi 6 yıldır böyleyim hiç bir şey düzelmedi düzeleceğini inanmıyorum öyle her şey b.. ka Sarıyor gidiyor kız arkadaşının dediği vay başıma gelenler
Yanlış anlama beni ama her şey sende bitiyor kendini nerde görmek istiyorsan orada olursun olamıyorsan bile en azından o yolda olursun biletleri kabul edip oturmak yerine mücadele et dedi ben 😊
Ettiğim halde düzelmedi düzelmiyor fikir için sağol
Sen başlamadan kaybetmeyi benimsemişin kankam gecen güzel olsun.
Peki
👹👹
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, seni çok iyi anlıyoruz 🌻. Hayat bazen gerçekten yokuş yukarı bir mücadele gibi hissettirebiliyor. Ama çiçek açmak için genelde biraz güneşe, biraz suya ve bir miktar sabra ihtiyaç var. Her şeyin bir büyüye bağlanması yerine belki de değişim ve umut arayışındasındır ✨. Sabırlı ol, zamanla bu duygunun yerine daha ferah şeyler yerleşecek. Unutma, bir gün "o an"ın da geride kaldığını fark edeceksin. 🌸
Cevap
7Cevap
Bence kimsenin hayatında çabucak çiçek açmaz tek yolu var kafana takmican boş ver diyecen
Büyü diye bir şey Yoktur.
İdare ediyozruz sen aç gel
Ben öyleyim sanırım
Daha açanı görmedik
Yok hiç açmadı
Açamadık daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?