Kişilik & Karakter Sizin de yaşatamadığınız çiçekler var mı? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Soruyu nereye çekerseniz oraya gitsin.. Ölümlerini izlediğim çiçekler ile dolu hafızam. Artık ekip biçsem fidan vermez.. Belki de yanlıştı doğrularım.. 🦁 Sizin de yaşatamadığınız çiçekler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Hıhı orkidelerim var, solup gittiler 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yok çiçeklerimi öldürmüyorum ben. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet var. 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Dünden beri severek dinliyorum şarkıyı 🌸Konuya gelirsek kaktüslerimi ele alıcam soldular 🥲 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Onlar çok güzel gübre olurlar asıl şimdi ekip biçme zamanı 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Şunu adam edemedim 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Toprağını değiştir, hep küflenmiş çünkü. Ve tavuk gübresi al serpiştir 2 günde 1, 1. 5 litre su koy. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ellerimle sökmek zorunda olduğum çiçekler varBahçem talan olmuş halde 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hıhı orkidelerim var, solup gittiler
Yok çiçeklerimi öldürmüyorum ben.
Evet var.
Dünden beri severek dinliyorum şarkıyı 🌸
Konuya gelirsek kaktüslerimi ele alıcam soldular 🥲
Onlar çok güzel gübre olurlar asıl şimdi ekip biçme zamanı
Şunu adam edemedim
Toprağını değiştir, hep küflenmiş çünkü. Ve tavuk gübresi al serpiştir 2 günde 1, 1. 5 litre su koy.
Ellerimle sökmek zorunda olduğum çiçekler var
Bahçem talan olmuş halde
Yok.
yaşıyor çiçeklerim
Yokkk
Yok le etrafta çiçek mi kaldı
Var evet