Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
4Cevap
Evet bu kadınla yaşamak güçlü ve iktidarlı olur
Evet öyle
Beni bile şu an düşünmesi bile gerçek yen uçuruyor her konuda kayıtsız şartsız ona itaat ederim olsa yani tabiki SADECE HAYALLL söylediklerim biz kim onların yanında olmak kim ayakkabısının ipi yapmaz bizi
Kendini bu kadar küçümsememelisin bence
Kim bilir belkide haklısın ama bilemiyorum sen kadın olarak 1 adım bizden öndesin ben erkek olarak o kadar beceremem siz kadınlar herşeye degersiniz dünya sizinle güzel ve özel siz olmaz iseniz hiç bir tadı tuzu olmaz
Ben o kadinlardan degilim 🤣Ben aspergerim ve güxel degilim 10/0 gerideyim hayat biz aspergerlere berbat herkes yabanci ve zorba üstüne bi de çirkinim
Lütfen kendini küsümseme sende herşeye değersin senin herşeye hakkın var bence asıl sen çok güzel sın bu kadına bile 10 basarsın kadınlar ve sen hep özel ve süpriz lerle dolusunuz
Çok tesekkur ederim sende çok iyi kalplisin
Rica ediyorum hanımefendi sonsuz sende çok iyi 💜❤kalpli sın seni keşfetmek harika olur tertemiz duygu ve düşünce içerisinde olan herkes güzeldir özeldir tıpkı sen gibi
Kleopatra yı gördün mü sen
Göremem 2050 yil önce yaşamiş ama tarzi, saçlsri, kendine özgü makyajı herkese malum
kim bu
Saida Mirzoyeva Özbekistanli
hmmm tanımıyorum
Özbekistan Cb nin kızı babasından sonra göreve gelecek, onlar babadan oğula, aileden aileye geçiriyorlar
Robot gibi çıkmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Kleopatra dediğin figür tarih boyunca bir ilham kaynağı olmuş zaten. Belki gözlükler, zarif takılar ve saç stiliyle biraz Kleopatra havası kattığı düşünülebilir. Ama gene de, herkesin tarzı kendine! 👑✨
Anketimiz "Hayır". 😉