Magazin Bu kadın çok guzelmi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu kadın çok guzelmi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kontrollusosyopat Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Senin olamayacağın kadar güzeldi. Artık değil. Kartlaştı, estetikle kafayı bozdu ve sonunda tam bir maymuna döndü. Ruh hastası çingeneden de bu beklenir zaten 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 11 ay Evet 0 1 Yorumla TheSaintBalloon 11 ay Pardon yanlışa bakmışım Yorumla
1Ay_Işığı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 42% 11 ay Normal kadın asko takma bu kadar her kadın guzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay 10\8 0 2 Yorumla Soran 11 ay Hocam 2. puan nerden kirdiniz😅 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Göğüsleri küçükGözleri çok sinsi bakıyor ısınamadım 😂Ha bu kız bana bakar mı onun gözünde 10/1 anca olurum 😂 erkek olarak sadece fikrimi beyan ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Senin olamayacağın kadar güzeldi. Artık değil. Kartlaştı, estetikle kafayı bozdu ve sonunda tam bir maymuna döndü. Ruh hastası çingeneden de bu beklenir zaten
Evet
Pardon yanlışa bakmışım
Bir adriana iki megan dünya güzeli
Yani çirkin diyen taş olur.
Normal kadın asko takma bu kadar her kadın guzel
Güzel evet
Çok guzell
Evet çok güzel
10\8
Hocam 2. puan nerden kirdiniz😅
Göğüsleri küçük
Gözleri çok sinsi bakıyor ısınamadım 😂
Ha bu kız bana bakar mı onun gözünde 10/1 anca olurum 😂 erkek olarak sadece fikrimi beyan ettim
Huri
Güzel
Kim bu bayan
Güzeldi