Diğer BİRİ NAÇİZANE VAKTİNİ AYIRIP UZUN Bİ KONU OLSA DA YARDIMCI OLUR MU BANA ÇOK RİCAAA EDİYORUM? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya uzun biliyorum ama lütfen okuyun lütfen büyüterek okunuyo diğer türlü bi sürü resim... Lütfen akla ihtiyacım var. Boş geçmeyin. Komik de... Güncellemeler9 ay Okusanız birazınızzz BİRİ NAÇİZANE VAKTİNİ AYIRIP UZUN Bİ KONU OLSA DA YARDIMCI OLUR MU BANA ÇOK RİCAAA EDİYORUM? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. uzak dur 1 2 Yorumla Soran 9 ay Niçin Soran 9 ay ?
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 9 ay Aynenhttps://www.youtube.com/embed/o5kJ7ygX6tU 1 1 Yorumla Soran 9 ay Djsiisjshshs Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay bunu okuyacak adam da anasının karnından doğmadı😆😅 2 3 Yorumla Soran 9 ay Belki doğmuştur bakcazz Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hadi bklm ins. Yorumla Soran 9 ay Bakalım dgfddhc Yorumla
soruuisareti Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 96% 9 ay Okuyan superman :) gözükmüyor büyümüyor 1 29 Yorumla Soran 9 ay SS alınıp okunur Yorumla Soran 9 ay Superman olmak istersen yani diye diyorumm Yorumla Soran 9 ay Küçük bi rica.🙃 Yorumla soruuisareti 9 ay Sen emek vermiş yazmışsın ama o kadar detaya gerek yok Yorumla Soran 9 ay Ben yaşadığımı yazdım Yorumla soruuisareti 9 ay Tamam gel anlat dinlerim okey Yorumla Soran 9 ay Uzun iş okusan ya Yorumla soruuisareti 9 ay Bak sen uzun is diyorsun bana oku diyorsun Yorumla Soran 9 ay Anlatmam uzun diyorum Yorumla Soran 9 ay Bi daha yazmam gerekcek Yorumla soruuisareti 9 ay Senin yaşın kac? Okudum Yorumla Soran 9 ay 18. Yorumla soruuisareti 9 ay Lise yani ben 13 14 sandim servis falan şiirler sen en fazla 16sin bence seni engellemiş numara silmiş inst kabul etmiyor yani olgun bir kadin gibi davran onu görmezden gel boş ver Yorumla Soran 9 ay Liseydi işte Yorumla Soran 9 ay Neyse ya uf şerefsiz işte bütün erkekler gibi Yorumla Soran 9 ay Gururlu itin teki sinir oluyom Yorumla Soran 9 ay Sevdiğim için hâlâ kendime deli oluyom Yorumla Soran 9 ay Zaten sevmiyom diye rest çektim Yorumla soruuisareti 9 ay Hahaha kızma boş ver Yorumla Soran 9 ay Beni neden buluşmaya çağırdığını sordum arkadaşımmış gibi 'sosyalleşsin diye ama bunu asosyal biri söylüyor' dedi Yorumla soruuisareti 9 ay Sevmek güzeldir ama saygı olmali yoksa domuz sevende var kendi bokunu yiyor Yorumla Soran 9 ay Sinir oluyorummmm sinir kızıyorum tabi ben özür dilemek için bile gurumdan ödün vermem aşk için verdim Yorumla Soran 9 ay O şerefsiz Yorumla Soran 9 ay Ergen Yorumla soruuisareti 9 ay Onun yaşı kac Yorumla Soran 9 ay Yeminle ergen oyun oynuyo anca Yorumla Soran 9 ay Bıktım ya Yorumla Soran 9 ay Özel gelsen Yorumla soruuisareti 9 ay boş ver Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Çok vakit alır ama bu ☹️ 1 5 Yorumla Soran 9 ay Yaa lütfennnn Yorumla Cevap sahibi 9 ay Gözüm gidiyo🥹🥹🥹 Yorumla Soran 9 ay Yine de teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 9 ay Rica ediyorum Oyyh🥰 Yorumla Soran 9 ay :))) Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızm büyümüyır 1 23 Yorumla Soran 9 ay SS alıp büyütemez misin lütfen çok önemli Yorumla Sansliseleven 9 ay Rmm Yorumla Soran 9 ay Teşekkür ederim Yorumla Sansliseleven 9 ay Kaç yaşindasın Yorumla Soran 9 ay 18. Yorumla Sansliseleven 9 ay Sen ne istiyorsun Yorumla Soran 9 ay Nasıl Yorumla Sansliseleven 9 ay Erkek seni istemiyor Yorumla Soran 9 ay Umut Yorumla Sansliseleven 9 ay Neden Yorumla Soran 9 ay Seviyom Yorumla Sansliseleven 9 ay Cocuksun daha Yorumla Soran 9 ay E yani Yorumla Soran 9 ay Evlenelim demedim ki ben çocuğa fjcdghx Yorumla Sansliseleven 9 ay Kızım mastürbasyon yaptıktan sonra hala çocuğu istiyormusun Yorumla Soran 9 ay Yapmam ben Yorumla Soran 9 ay Ve onu çok istiyorum... Yorumla Sansliseleven 9 ay Neden ki Yorumla Soran 9 ay Ruh ikizim gibi aşırı çekiyo daha önce hiç olmadı Yorumla Sansliseleven 9 ay Islandın mı onu görünce Yorumla Soran 9 ay Pft. Yorumla Soran 9 ay Madem çocuğum düzgün sorular sor bey amca fhjcfhc Yorumla Sansliseleven 9 ay tamam Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 9 ay Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bunu okuyan bordo berelidir. 0 1 Yorumla Soran 9 ay Olabilir Yorumla
İdestanju Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 676 cevap paylaştı. Bu ne yav karınca duası gibi 0 5 Yorumla Soran 9 ay Telefon büyük bi teknoloji her şeye çözüm var bilmiyosan öğren... Yorumla İdestanju 9 ay Telefonla her iş yapılıyor mu yani ilk defa duyuyorum Yorumla Soran 9 ay AYNENN benimkine kalk evi temizle diyom yapıyo. Demek seninki bozuk... Yorumla İdestanju 9 ay Hemen yarın gidip alayım bende kirli donlarım vardı onları yıkatırım Yorumla Soran 9 ay Mantıklı Yorumla
beniyokyazın Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Ya süpersin 0 26 Yorumla Soran 9 ay Ha? Yorumla beniyokyazın 9 ay İlk defa iltifat almış orman çocuğu gibi ne cevap veriyon ki Yorumla Soran 9 ay Ne diyon ki Yorumla Soran 9 ay Boşa puan kasmak için Yorumla beniyokyazın 9 ay Mantıklı Yorumla Soran 9 ay Tabii öyle ben dedim Yorumla beniyokyazın 9 ay Ben diyecek bişey bulamadım o yüzden süpersin dedim Yorumla Soran 9 ay Dgbfdhbc saçmalığın dik alası ve de komik Yorumla beniyokyazın 9 ay İnsan başka ne ister be 💫 Yorumla Soran 9 ay Neyden başka Yorumla beniyokyazın 9 ay Mantıklı süperlikten Yorumla Soran 9 ay Senle frekanslarımız çok farklı Yorumla Soran 9 ay Bi aynı frekansı bulamadık be abi fhbffhcd Yorumla beniyokyazın 9 ay Ben yağla çalışıyorum ondan Yorumla Soran 9 ay Bak yine... Yorumla beniyokyazın 9 ay Bakıyorum Yorumla Soran 9 ay Anlamıyom seni nece konuşuyon Yorumla Soran 9 ay Diye dedim Yorumla beniyokyazın 9 ay Ben anlıyorum seni. Ama kendi dilimden konuşuyorum. Empatinin gözü kör oldu Yorumla Soran 9 ay Dgjdgjcf neyse bu da iyiymiş Yorumla beniyokyazın 9 ay Tayt giymesek de yapıyoz bişeyler biz de Yorumla Soran 9 ay Tayt nalaka dghxfhvx Yorumla beniyokyazın 9 ay Konuyu istediğim yere çekmeye çalışıyorum. Hep süperkahraman olmak istemiştim. Yorumla Soran 9 ay Süper kahramanlar konuyu değil de genelde halkın kahrını çekiyo ama sen bilirsin hdhdjdud Yorumla beniyokyazın 9 ay Tayt giymediğim için sadece seçtiklerimi kurtarıyorum kimse fark etmiyor Yorumla Soran 9 ay Hııı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
uzak dur
Niçin
?
Aynen
https://www.youtube.com/embed/o5kJ7ygX6tUDjsiisjshshs
bunu okuyacak adam da anasının karnından doğmadı😆😅
Belki doğmuştur bakcazz
Hadi bklm ins.
Bakalım dgfddhc
Okuyan superman :) gözükmüyor büyümüyor
SS alınıp okunur
Superman olmak istersen yani diye diyorumm
Küçük bi rica.🙃
Sen emek vermiş yazmışsın ama o kadar detaya gerek yok
Ben yaşadığımı yazdım
Tamam gel anlat dinlerim okey
Uzun iş okusan ya
Bak sen uzun is diyorsun bana oku diyorsun
Anlatmam uzun diyorum
Bi daha yazmam gerekcek
Senin yaşın kac? Okudum
18.
Lise yani ben 13 14 sandim servis falan şiirler sen en fazla 16sin bence seni engellemiş numara silmiş inst kabul etmiyor yani olgun bir kadin gibi davran onu görmezden gel boş ver
Liseydi işte
Neyse ya uf şerefsiz işte bütün erkekler gibi
Gururlu itin teki sinir oluyom
Sevdiğim için hâlâ kendime deli oluyom
Zaten sevmiyom diye rest çektim
Hahaha kızma boş ver
Beni neden buluşmaya çağırdığını sordum arkadaşımmış gibi 'sosyalleşsin diye ama bunu asosyal biri söylüyor' dedi
Sevmek güzeldir ama saygı olmali yoksa domuz sevende var kendi bokunu yiyor
Sinir oluyorummmm sinir kızıyorum tabi ben özür dilemek için bile gurumdan ödün vermem aşk için verdim
O şerefsiz
Ergen
Onun yaşı kac
Yeminle ergen oyun oynuyo anca
Bıktım ya
Özel gelsen
boş ver
Çok vakit alır ama bu ☹️
Yaa lütfennnn
Gözüm gidiyo🥹🥹🥹
Yine de teşekkürler
Rica ediyorum Oyyh🥰
:)))
Kızm büyümüyır
SS alıp büyütemez misin lütfen çok önemli
Rmm
Teşekkür ederim
Kaç yaşindasın
18.
Sen ne istiyorsun
Nasıl
Erkek seni istemiyor
Umut
Neden
Seviyom
Cocuksun daha
E yani
Evlenelim demedim ki ben çocuğa fjcdghx
Kızım mastürbasyon yaptıktan sonra hala çocuğu istiyormusun
Yapmam ben
Ve onu çok istiyorum...
Neden ki
Ruh ikizim gibi aşırı çekiyo daha önce hiç olmadı
Islandın mı onu görünce
Pft.
Madem çocuğum düzgün sorular sor bey amca fhjcfhc
tamam
Bunu okuyan bordo berelidir.
Olabilir
Bu ne yav karınca duası gibi
Telefon büyük bi teknoloji her şeye çözüm var bilmiyosan öğren...
Telefonla her iş yapılıyor mu yani ilk defa duyuyorum
AYNENN benimkine kalk evi temizle diyom yapıyo. Demek seninki bozuk...
Hemen yarın gidip alayım bende kirli donlarım vardı onları yıkatırım
Mantıklı
Ya süpersin
Ha?
İlk defa iltifat almış orman çocuğu gibi ne cevap veriyon ki
Ne diyon ki
Boşa puan kasmak için
Mantıklı
Tabii öyle ben dedim
Ben diyecek bişey bulamadım o yüzden süpersin dedim
Dgbfdhbc saçmalığın dik alası ve de komik
İnsan başka ne ister be 💫
Neyden başka
Mantıklı süperlikten
Senle frekanslarımız çok farklı
Bi aynı frekansı bulamadık be abi fhbffhcd
Ben yağla çalışıyorum ondan
Bak yine...
Bakıyorum
Anlamıyom seni nece konuşuyon
Diye dedim
Ben anlıyorum seni. Ama kendi dilimden konuşuyorum. Empatinin gözü kör oldu
Dgjdgjcf neyse bu da iyiymiş
Tayt giymesek de yapıyoz bişeyler biz de
Tayt nalaka dghxfhvx
Konuyu istediğim yere çekmeye çalışıyorum. Hep süperkahraman olmak istemiştim.
Süper kahramanlar konuyu değil de genelde halkın kahrını çekiyo ama sen bilirsin hdhdjdud
Tayt giymediğim için sadece seçtiklerimi kurtarıyorum kimse fark etmiyor
Hııı