2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Sen kendine sapıgım demiyorsun da aklım hep orada demiyorsun da gelmiş kadınların çıkmasını soruyor ulan adi yaratık senin gibileri telef etmek gerek imha edilmesi gerekenler sizlersinzi bozuk kumaş çocuğu seni
Nasıl yok var... kadın erkeklerin olduğu yere gidemez heryerde erkek olduğuna göre dışarı çıkmamalı illa çıkması gerekiyorsa eli yüzü görünmeyecek şekilde çıkmalı
Kzmsmzmwksks biz bozuyor olsaydık ayetlerden örnek verebilirdin insan kılıklı seni. Ki ben hiçbir dine mensup değilim ama senin aksine okuyup araştıran biriyim.
Afganistan'a bak bakalım kadınlar penceresi olan odalarda bile oturamıyor ama erkek çocuklar sürekli taciz ve daha nicesine maruz kalıyor oralarda. Bu düzeni seviyorsan sg oraya
Cinsellik kelimesinden bile etkileniyorsan bu senin bozuk psikolojinin ve bozuk karakterinin bir sonucu. Kendini gidip bir mağaraya kapatabilirsin kimse senin için kendini değiştirmeyecek.
Senden daha büyük bir haramım yok merak etme. Dinde olmayan şeyleri din adı altında insanlara satmaya çalışmanın adı nedir Kur'an'da onu da araştır bakalım.
Bunu ıspatlamak için sağlıklı bir düşünce ve sorgulama yeterli zaten ayete ne gerek var haram ile helali karıştırmışsın sana ayette sunulsa inanmayacak ya da uymayscaksın zaten şeytanın uşağı
Temiz insan Müslüman gibi davranır ve Müslüman gibi konuşurdu senin gibi dinde olmayan şeyleri sanki dinin kendisiymiş gibi konuşmazdı. Senin gibilerin tek dini kadınların varlığından rahatsız oluşunuz. Afganistan gibi bir yer tam da ait olduğun yer.
Kur’an’da "kadın dışarı çıkamaz" diye bir hüküm yok. Kadınlar alışveriş yapmış, savaşa katılmış, mescitte bulunmuş, Peygamber’den ilim öğrenmiş. Eğer “çıkamaz” denmiş olsaydı, Peygamber döneminde bile toplum hayatına katılmaları mümkün olmazdı. Nur 30-31:
İlk araba fikrinin kadından çıkmış olması dışında bir sorun yok. Tabi senin gibiler kadınların hiçbir yerde olmamasını istediklerinden bunlar da pek konuşulmuyor. Ama araştırmak zor değil, beynin çok çalışır diye korkma.
Ortada meşrulaştırılması gereken bir şey yok eğer öyle düşünüyorsan bir kadın tarafından dünyaya getirildiğin için de çok üzülüyorsundur şimdi. Ama merak etme yurt dışında erkeklerin de hamile kalabilmesi için yapılan araştırmalar var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen kendine sapıgım demiyorsun da aklım hep orada demiyorsun da gelmiş kadınların çıkmasını soruyor ulan adi yaratık senin gibileri telef etmek gerek imha edilmesi gerekenler sizlersinzi bozuk kumaş çocuğu seni
Ellerine sağlık
Alakası yok cehvet herkeste var ama kimi Allah'tan korkar bakmaz kimi bakar
Daha neler hahah kafayı yediniz iyice nefes almamız caiz mi peki?
Dışarıdan duyulmadığı sürece alabilirsin tabi
Kur'an da öyle bir şey bile yok boş yapma
Nasıl yok var... kadın erkeklerin olduğu yere gidemez heryerde erkek olduğuna göre dışarı çıkmamalı illa çıkması gerekiyorsa eli yüzü görünmeyecek şekilde çıkmalı
Ayet göstersene
Allah seni ıslah etsin hep aynı cevabın arkasına sığınıp ülkenin ahlakını bozuyorsunuz
Kzmsmzmwksks biz bozuyor olsaydık ayetlerden örnek verebilirdin insan kılıklı seni. Ki ben hiçbir dine mensup değilim ama senin aksine okuyup araştıran biriyim.
Ayrıca İslamiyet'e göre dinde olmayan şeyler hakkında sanki dinin içinde varmış gibi konuşmak günah. Ahlaksızlığın alasını kendin yapıyorsun.
Ateist seni şeytan sakın bir şey yazma ruhumu kirlettin ahlaktan yoksun fikirlerinle sıyrık
Afganistan'a bak bakalım kadınlar penceresi olan odalarda bile oturamıyor ama erkek çocuklar sürekli taciz ve daha nicesine maruz kalıyor oralarda. Bu düzeni seviyorsan sg oraya
Ateist de değilim ama sen harbi beyinden mahrumsun
Sen avrupaya git swinger partilerine katıl sizin yeriniz o partiler
Ruhun zaten kirli başkası sana bir şey yapamaz
Şeytanlar çıksın haram kasıyor
Onlar Türkiye de daha çok oluyor çünkü Avrupa cinselliğin Afrikasıymış gibi davranmıyor. Cinsellik konusunda eğitimliler
Bu toplumda temiz kalmak ne mümkün şu insan müsveddesine bak cehennem tatili kazandınız
Aynen örnek sen
Kur'an'a göre temizlik, ahlak konusunda sadece kendinden sorumlusun
Cinsellik mi şu kelimeyi bir kadının yazması zaten onun karakterini yansıtıyor siz böyle şeyler araştıracağınıza bir teravihte camiye gidin
Evlendiğin zaman eşinle yapacağın şey cinselliktir. Sen teravihte camiye gitmişsin de insan olamamışsın.
Beni çevremi ve toplumu bozan kişilerdende sorumluyum birisinin dur demesi elini taşın altına sokması lazım
Cinsellik kelimesinden bile etkileniyorsan bu senin bozuk psikolojinin ve bozuk karakterinin bir sonucu. Kendini gidip bir mağaraya kapatabilirsin kimse senin için kendini değiştirmeyecek.
O dini nikahlı eşim kendi aramızda istediğimizi yapar ve konuşuruz sen şu an sana haram olan ben ile bel altı konuşuyorsun yazıklar olsun
Sen dinde olmayan şeylerden bahsediyorsun ve ayetlerden örnek ver dediğim zaman örnek bile veremiyorsun
Pisliğinizde yalayın ama o batağa temiz insanları sürüklemeyin
Senden daha büyük bir haramım yok merak etme. Dinde olmayan şeyleri din adı altında insanlara satmaya çalışmanın adı nedir Kur'an'da onu da araştır bakalım.
Bunu ıspatlamak için sağlıklı bir düşünce ve sorgulama yeterli zaten ayete ne gerek var haram ile helali karıştırmışsın sana ayette sunulsa inanmayacak ya da uymayscaksın zaten şeytanın uşağı
Temiz insan Müslüman gibi davranır ve Müslüman gibi konuşurdu senin gibi dinde olmayan şeyleri sanki dinin kendisiymiş gibi konuşmazdı. Senin gibilerin tek dini kadınların varlığından rahatsız oluşunuz. Afganistan gibi bir yer tam da ait olduğun yer.
Kadınlar harama müsait canlılardır erkeği şehvete teşvik ederler buda haramdır beni harama teşvik eden bir durumu engellemek benim asli görevimdir
Kur’an’da "kadın dışarı çıkamaz" diye bir hüküm yok.
Kadınlar alışveriş yapmış, savaşa katılmış, mescitte bulunmuş, Peygamber’den ilim öğrenmiş. Eğer “çıkamaz” denmiş olsaydı, Peygamber döneminde bile toplum hayatına katılmaları mümkün olmazdı.
Nur 30-31:
Erkeklere: “Gözlerini sakınsınlar, iffetlerini korusunlar.”
Kadınlara: “Ziynetlerini teşhir etmesinler, başörtülerini yakalarının üzerine örtsünler.”
İlk emir erkeklere geliyor. Yani “kadın görünmesin” değil, “erkek kendini kontrol etsin.”
Peygamber’in hanımları camiye giderdi. Kadınlar alışveriş yapardı. Hatta bazı kadınlar savaşa katılıp askerlerin ihtiyaçlarını karşılıyordu.
Böyle zırvalıkları ateist sayfalarından alıp bana satma daha da günaha girme birde okudum gözlerim günaha girdi böyle şeyler yok element uydurmayın
Bu yazdıklarımı tek tek internette aratırsan diyanet gibi resmi sayfalarda yazdıklarını görürsün. Ama işine geleceğini sanmıyorum.
Sen kesin arabada kullanıyorsundur
Aynen belki bir gün seni ezerim de dünyadan bir ırz düşmanı temizlenmiş olur
Anca insan ezersin zaten başka bir şey becermezsin trafikte kabiliyetin yok ki
İlk araba fikrinin kadından çıkmış olması dışında bir sorun yok. Tabi senin gibiler kadınların hiçbir yerde olmamasını istediklerinden bunlar da pek konuşulmuyor. Ama araştırmak zor değil, beynin çok çalışır diye korkma.
Uydurma bir bilgi daha kadınlığı meşrulaştırmak için karşımda daha ne kadar ezileceksin acaba
Ortada meşrulaştırılması gereken bir şey yok eğer öyle düşünüyorsan bir kadın tarafından dünyaya getirildiğin için de çok üzülüyorsundur şimdi. Ama merak etme yurt dışında erkeklerin de hamile kalabilmesi için yapılan araştırmalar var.
Benimle hala o konuları konuşuyorsun hiç mi utanmıyorsun
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. d tek fark sen de din de yok iman da, ben de sadece iman var
Ay şimdi bunu da anlamazsın keşke yazmasaydım
Senin konuştuğun kafir fikirleri anlamak istemiyorum zaten münafık
Eski çağdan mısın
Bunu bana yazabiliyorsan aynı çağdayız
Degil.