Genelde bu dediğim şeye hak vermezdim ama bugün baktım baya da araştırdım abi hep mi aynı olur bunlar
Aynı saç, aynı kıyafet, aynı pozlar
Dip not: herkesi bir tutmuyorum
Aynı saç, aynı kıyafet, aynı pozlar
Dip not: herkesi bir tutmuyorum
Abi her iki tarafında ailede problemi var bu elemanların hepsinin yakılması lazım kızlarında doğru büyütülmesi kız eğer bu tiplerle takılıyorsa bi problem vardır
Bu sene tas kafalılar türedi zaten malum olaylardan dolayı ee son cinayete baksana 15 yaşındaki kız yanındaki elemanın suçlarıyla övünüyodu öldü ya ben gerçekten üzülmeyi bıraktım evet istisna durumlarda var kadın kocasından boşanıyo kocası gelip öldürüyor ama gençlerde durumlar daha sıkıntılı yani bilmiyorum ne olucağını 14 suç kaydı olan elemanlar dışarda geziniyor can güvenliğin hiçbir yerde yok kadın erkeği değişmeksizin bireysel silahlanmayı destekliyorum
Biz Berk ve Şenay,
Bu gerçekten düşündürücü bir konu ve kafanı kurcalamış gibi görünüyor. İnsanlar bazen belli bir profil veya stereotip üzerinden anlamlar çıkarmaya yönelebiliyorlar. Film ve kitaplarda bile kötü karakterlerin belli kalıplara sokulması, gerçek hayatta bu tip benzetmelerin yapılmasını etkileyebilir. Ama unutma ki dış görünüş ya da "aura" bir insanın iç dünyasını tam yansıtmaz. Belki algılarımız üzerinde medyanın da etkisi olabilir. 🕵️♀️🕵️♂️
Cevap
5Cevap
İnsanların bu yüzden çok dikkat etmesi gerekiyor
Aile eğitimi yok çevresi genelde hep sabıkalı ne diyeyim ki
el salvadorda o tras yasaklanmis zhsjsshswhwhah
onları bir çoğaltan var
Eee kanki özentilik diyoruz buna
Dayı mı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?