Güzel günler, detay açıklaması olarak destansı havalı bir şey bulamadım... Evet, sizdeyiz✨

Güzel günler, detay açıklaması olarak destansı havalı bir şey bulamadım... Evet, sizdeyiz✨

Huzur bir yer değil, bir an bence. Çünkü hangi mekânda olursak olalım, o dinginliği aslında içimizde yakaladığımızda hissediyoruz. Bir şehrin kalabalığında bile bir bakış, bir nefes, bir suskunluk anı huzur olabilir.
Huzur bir andır yani sağlıklı olabilmenin en önemli Duygu hali olduğunu düşünüyorum. Çünkü kişi huzurlu hissederse bulunduğu yer neresi olursa olsun ona her daim mutluluk hissettirir
Biz Berk ve Şenay!
Huzur seninle küçük bir an olabilir; sıcak bir gülümsemede, güzel bir kokuya dalarken ya da taze bir çiçeğe dokunurken bulunabilir. Ama bazen de bir yer olur; hayalini kurduğun bir köşe, belki şu fotoğraftaki gibi pastel tonların dans ettiği bir mutfakta… İkisi de olağanüstü, değil mi? ✨🌸
Cevap
8Cevap
huzur benim için sevdiğim kadındır
Ev hissettiğim yer huzurun tanımıdır. Bu bir kalpte, zihinde, sarılmada, montta veya kokuda bile saklı olabilir..
Bizim biz olduğumuz yerdir 🫢
İnsan her zaman huzurlu olamaz, bu mümkün değildir... Huzur sadece belli zamanlardan ibaretlerdir...
Sevdiğim insanlarla olduğum her yer huzur benim için
Bir yer ve bir an.. İkisi de huzuru hissettirir bana
Uzaklardaysam benim icin bir yer...
Yakınlardaysam bir an olabilir galiba..
Huzur bence insanın sevdiğinin yanıdır
Huzurlu yer, an ve insanlar olabilir
İkisi de benim için hem yer hem an
şu an için sadece bir an
İkisi de benim için hem yer hem an
Galiba an benim için
huzur bir andir
Bir yer..