Kişilik & Karakter Tahammül Seviyeleri Şuralarda Bir Yerlerde. Sizde Durum Nasıl? bmergenli Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/BsfTgw45lC0?feature=shared Güncellemeler1 yıl Burası da sarmadı Güncellemeler1 yıl Böyle pamuk gibi yapmama bakma bi bakmışsın seni sinir küpü etmişim 😊😀 Tahammül Seviyeleri Şuralarda Bir Yerlerde. Sizde Durum Nasıl? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. benim yerlerde evet 1 1 Yorumla bmergenli 1 yıl İğrenç bir kitle var aq tahammülümü sıfırladılar
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Burası benim tahammül seviyemi yükseltiyor valla 1 2 Yorumla bmergenli 1 yıl Diyorsun? Bana hiç öyle gelmedi makdnaksnanz Yorumla MadamNesli 1 yıl Yani tabi bazı tahammülsüz cevaplarım oluyor sorulara dkjdjdjdkd Yorumla
Jfkzjddökjfjd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Bundan dahada kötüsü 😆 1 5 Yorumla bmergenli 1 yıl O zaman bu halle senden korkulur 🫤 Yorumla Jfkzjddökjfjd 1 yıl Evet maalesef 🥲 Yorumla Jfkzjddökjfjd 1 yıl Kabulüm yani 😆😄 Yorumla bmergenli 1 yıl Seven sevdiğinden korkar mı hiç bacım ben senden korkmuyorum 🙂 Yorumla Jfkzjddökjfjd 1 yıl Teşekkürlerr 🫠 Mutlu oldum 🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
benim yerlerde evet
İğrenç bir kitle var aq tahammülümü sıfırladılar
Burası benim tahammül seviyemi yükseltiyor valla
Diyorsun? Bana hiç öyle gelmedi makdnaksnanz
Yani tabi bazı tahammülsüz cevaplarım oluyor sorulara dkjdjdjdkd
Bundan dahada kötüsü 😆
O zaman bu halle senden korkulur 🫤
Evet maalesef 🥲
Kabulüm yani 😆😄