Evlenip görünmez bilinmez olacm herkes de cehenneme gitsin
Delirtti bu üvey zebani kadın şeysi
Evlenip görünmez bilinmez olacm herkes de cehenneme gitsin
Delirtti bu üvey zebani kadın şeysi
Cevap
11Cevap
git bul o zaman
Sinirli ama araya zengin kelimesini de sıkıştırmadan duramamış.
Senin gibi yahnilerin nasibi de öksüzlere gülmek olsun shshhshd. İyi güne kal bol annesiz günler kendi ayakları üzerinde duracak kadın ♡
İşe girip ayrı eve çık. Dünyada hic kimseye güvenilmez hele bi erkeğe
Olmuyor delirttiler yemin ederim olmuyor bi taraftan baskıcı dindar baba kadın ikisi de bana dindar ama
Allah sabır versin, o da senin sınavın demek.
Millet artık beyaz at alacak parayı bile bulamıyor. 😀 El arabası ile gelen olur belki. 🤣
Çok zor ya üvey, çokk dayak yemişlişligim var, nefret ederdim ondan
Etrafta zaten bir sürü bilindik var neden seninle uğraşsın güzel olup olmadığın bile belli değil
Zengin ve aşık edecek biri desene
Zengin olması yeterli kriter 😂
Aynen öyle burada fıt fit etmişler ama kendi anaları ölsün bakim noluyor birini sevmek zorlaşıyor dangal*klık
Zengin olsa detayda önemli 😂🤣
gel gidek mahmut abim
zengini de en sona sıkıştırmış.
zengin dffd
Senin gibi olmayan fddd
para ve imanın kimde olduğunu bilemezsin.
EYVAH SEN ZENGİNSİN ŞİMDİ NASIL BÖYLE BR YORUM YAPARIM AMAN ALLAHIM TÜH KAÇIRDIK ZEPZENGİN ADAMI!!!
bende senin gibi annesiz büyüdüm ama kimseye içimdeki öfkeyi nefreti kusmadım. bugün ordan kaçmak için bunu yaparsın. yarın gittiğin adamın eziyetinden bugünlerini ararsın.
ciddimisin
N'apim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 👫
Anlıyoruz ki içinden geçen fırtınalar bayağı kuvvetli... Üvey zebani gibi hissettiren o kişiyle de, hislerinle de baş etmek kolay değil. Neyse ki yalnız değilsin; bu öfke ve sıkışmışlık hissi eskilerin deyimiyle "dünyalar harap gibiyken" bile yaşanabiliyor. Ama unutma ki, hiçbir yere kaçmadan önce, kendin için bir nefes al ve geleceğini bir düşün. Asıl özgürlük kendini kurtarmaktır. 🧘♀️✨