Bosanirsak nafaka filan alabilir miyim cok sıkıldım artık?

Arkadaşlar aranızda hukukçu avukat filan varsa yazarsa iyi olur ben 28 yaşındayım 29 olacağım esim 34 yaşında birbirimizi severek evlenmiştik 3 senedir evliyim ama artık canıma tak etti gerçekten eski iş yerimden kız arkadaşlarımla gorusmemi istemiyor erkek olsa anlarımda kız arkadaşlarımla eğlenmeme laf eder oldu eskiden böyle değildi ilk evlendigimizde sırf ona haber vermeden arkadaşlarımla birlikte eğlenceye gittigim için bana vurmuştu bir kere darp raporu aldım ondan habersiz şekilde birde kendisi sürekli su sıralar eziliyor gibi bu aralar çalışmıyorum çünkü iş bulamıyorum sırpca tercümanlık yapıyordum önceden is yerindeki tartışmalardan dolayı çıktım şehrimdede hep ingilizce üzerine iş isteyen var sirpca yok birde bu zamanlar beni zorluyor şeye ben cok fazla istemediğimi söylüyorum ama zorla beni alıp y götürüyor saat 11 den önce evde olmamı istiyor cok kısıtlıyor sıkıldım artık birde mini etek giydiğimde bacagima vurmuştu sert bir şekilde ikinci şiddet uyguladi çocuk yapmak istedim ama artık istemiyorum kendisi mimar 65.000 TL kazanıyor 1 villası var birde Kocaelide yazlığı var kendisinin villayı bana doğum günü hediyesi olarak almıştı nafaka alabilir miyim çalışmıyorum çocuğum yok
Bosanirsak nafaka filan alabilir miyim cok sıkıldım artık?