AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Din min diyorsun. gelecekteki evlenecegin kisiyi kim levhi mahfuzdan okusun. Fal baktirip rituel de yapiyon mu?
Evet buyrun elimden geldiği kadar
Dün gece iki rekat istihare namazı kıldım istihare duası okudum ve evleneceğim kişiyi görmeyi diledim hayırlı mi diye duada bulundum ve eski sevgilimi gördüm yeşillikler arasında yürüyorduk ikimizde şimdi gerçekten evleneceğim kişi o mu
Kıymetli kardeşim, öncelikle itihare mantığını anlatayım. İstihare kişinin kararsız kaldığı veya bir karar verdiğinde bu kararın onun için hayırlı mi yoksa değil mi diye öğrenmek için başvurduğu yöntemdir. Yani mevzu evet ya da hayıra konu olacak bir şey olmalı. Mesela bu kişi benim hakkımda hayırlı mi diye istihare yapılmalı. Ayrıca istiharede rüya şart değil. Bu kalben de insanın içine doğabilir. Rüya da olabilir. Olumlu bir Rüya gördün. Kuvvetle muhtemel bu kişi senin için hayırlı birisi ama tavsiyem duanı doğru yaparak istihareyi tekrar et. Bu kişi benim için hayırlı midir? Bunu bana göster allahim diye dua et. Yine benzer Rüya görürsen demekki o kişi senin için hayırlıdır. Ha bu demek değildir ki kaderindeki kişi kesinlikle odur ondan başkası olmaz. Kaderimiz bizlerin seçimleriyle oluşur unutma.
Tamam bugün de o kişi benim için hayırlı mi diye dua edeceğim belki tekrar rüya görürüm. Çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için
Rica ederim. Yardımcı olduğum için mutluyum. Rabbjm en güzel kararı almana yardım etsin ve güzel bir hayata seni ve sevdiklerini ulaştırsın.
Amin cümlemizi🤲
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Dün gece iki rekat istihare namazı kıldım istihare duası okudum ve evleneceğim kişiyi görmeyi diledim hayırlı mi diye duada bulundum ve eski sevgilimi gördüm yeşillikler arasında yürüyorduk ikimizde şimdi gerçekten evleneceğim kişi o mu
bu konuda bilgim yok maalesef
Kimin dini
Hangi din
Google'a sor daha kolay daha doğru yanıt alirsin
Hadi sor sor sor
Allah bilir bu durumu da niyet doğru ise o olabilir
Buyur
Ben deistim ya 😂
Buyurun
İnşaallah hakkınızda hayırlı olur.
Amin
Ecmain Âmin inşaallah
buyurun
o iyi bir aday olarak düşünebilirsin. ancak eski sevgilin olduğu için bilinçaltının tevazusuda olabilir.
Evet olabilir
önce ruhunu bedenini rahatlat sonra abdest al ve düşünmeden uyumaya çalış
Var sor
İstihare ruyasında yeşil renkli şeyler görmek hayra alamettir, yani evleneceğin kişi eski arkadaşın mi bilmiyorum ama seni hayırlı bişey bekliyor
Onunla ilgili mi hayırlı şeyler bekliyor
Genel olarak hayırlı bir rüya
Tamam teşekkür ederim
Bişey değil seviyorsan umarım kavuşursun ona
🤲
Gel sor
Değil
Evlenecegi kişiyi rüyasında görenler var nasıl görebilirim
O senin aklında kaldığı için o geçmiştir
Buyur sor
Chatgp ye sor
Sor bakalım
İstihare kişi ya da olay göstermez, hayır mı şer mi diye gösterir eğer düzgün yapıldıysa
Evleneceğim kişiyi rüyamda görmek için ne yapabilirim
Öyle bişey yok
Sor söliyim
Yok o öyle değil biri gelir görüşürsün sonra namazlı kilar yatarsın exten NeXT olmaz
Varrr