Modlardan ricam bu soruyu kaldırmayın?

Herkse selamlar öncelikle. Aslında uzun zamandır benim içimde olan ve yakın tarihte öğrendiğim bir durum ile karşılaştım. Kalp yorgunluğum olduğunu öğrendim. Nefes alma zorluğu çektim yeri geldi uyuyamadım yeri geldi uzanıp yatamadım. Sürekli bir yorgunluk hali üstümde kaldı. Bugün doktorumdan bir telefon aldım ve yarın ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. Bu ameliyatın biraz düşükte olsa ne yazık ki mevcut. Bir kaç saatlik bir operasyona gireceğim. Öncelik burada kalbini kırığım daha sonra beni seven tanıyan herkes hakkını helal etsin. Eğer mi benim bir hakkım varsa helal olsun.
Ve şunu anladım ki hayat gerçekten kalp kırmak için çok kısa. Genç yaşımda yakalandığım şu hastalık ile birlikte kuruduğum hayllerin ve ideallerimin olmayacağını görmek beni üzüyor. Neyse daha fazla uzatmak istemem. Olur da görüşemezsek hayatınızı dolu dolu yaşayın ama mantıklı ve akıllı bir şekilde yaşayın. Kendinize iyi bakın.
Güncellemeler
9 ay
Öncelikle herkese bu güzel dilediklerinden dolayı teşekkür ederim. Güzel geçen bir ameliyat sonucunda hayata tekrardan tutundum. Bana sunmuş olduğumuz. Güzel temenni ve dilekleriniz için teşekkür ederim...