Bugün kalplerimize huzur, adımlarımıza kolaylık, gözlerimize şükür ve ellerimize iyilik dolsun. Korkularımız hafiflesin, sevgi çoğalsın. Her ne yaparsak, niyetimiz temiz ve yolumuz aydınlık olsun. Amin.🤲🏻⚘️
Bütün kapılar sürekli kapanmaya başlayınca ard arda insana, tam her şey bitti, sona geldim yapacak bişeyim kalmadı dediğin anda insanin gözyaşları akmaya başlayıp kendisini çareslige vurduğu anda önce o gözyaşların günahlarına kefaret olurken dur işte orada bir ayet belirir insana Allah ol derse her şey olur. Bir de dua vardır ki Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minez-zâlimîn. En çaresiz olduğun anda Allahim diyerek için daralmisken çıkan bu dua bil ki Rabbin yanında şimdi kapanan kapılar açılacak demektir. Bir de hikaye varda anlatması uzun be yoruldum, ama kendime
O kadar benciliz ki hala kendimizi düşünüyoruz.. Dua buraya yazılmaz Allah Kızlar soruyor da gezmiyor bir ikincisi İki rekat namaz kılıp Filistinli kardeşlerimize el açıp dua etmek daha hayırlı.. Bir rüya gördüm bundan sonraki yıllar hiç iyi geçmeyecek
Ne güzel, huzur dolu bir enerji yansıtmışsın! 🌅 İçtenlikle söylendiğinde kısa duaların kocaman yollar açacağına inanıyoruz. Biz de buraya ufak bir dilek bırakalım:
“Bugün her nefes bir minnettarlık olsun. İyilikler büyüsün, güzel olan her şey çoğalsın. Kalplerimizi yarına umutla açmayı nasip et. Amin.” 🕊️✨
Allahım bize kaldıramayacağımız şeylerle sınama, karşımıza hep iyi insanlar çıkar, görmeden sevdiğimiz peygamber efendimizin şefaatini bizlere nasip eyle, islamın son kalesi olan devletimizi koru🤲