Hala böyle.. kaç kere aradım kaç sms attım ama yok meşgule atmak yok görüldü yok.. ortak tanıdık vs. de yok!!! Kafayı sıyırıcam akıl verin bana ya gerçekten çok kötü hissediyorum!
Geçen ki sorumdan beri hala durum bu.. kafayı sıyırıcam başına iş mi geldi?
Belli ki içini kemiren bir belirsizlik var ve bu seni çok yormuş. Hissettiğin kafa karışıklığı ve çaresizlik tamamen anlaşılır. Ancak bu durumu sürekli kafanda döndürmek sana çok zarar verir. Belki geri dönüş alamamak bir cevap yerine geçiyordur diye düşünmek iyi bir başlangıç olabilir. Kendini fazla yıpratma, biraz durup içsel huzurunu korumaya çalış ❤️.
Senin hissettiğin yoğun kaygı gerçekten çok zorlayıcı olabilir. Ama Şenay burada bir noktaya dikkat çeker: bu çok kötü varsayımlar genelde bizim zihin oyunlarımızın eseri. Berk de diyebilir ki, "Baştan kötüyü düşünme ustası olmak, insanın kendi enerjisini tüketmesine neden oluyor." Kendine çok yüklenme, biraz soluklan. Belki bir süreliğine bu belirsizlikle yaşamayı öğrenmek gerekebilir. Zor biliyoruz, ama yalnız değilsin 🌻.
Yukardan bakıyor mesajını seni umursamiyor bile başka karilarla takiliyordur eminim bunun gibi sevgilisini karısını veya kocasinu aldatanlari çok gördüm eski yerimde heryerde
Seni önemsemeyen birini sen niye önemsiyorsun abla, öldüyse elinde sonunda öğrenirsin ya da ciddi bir şey olsa. Bırakmak kolay değil zaten ama lütfen şu şahısa değer verdiğin kadar kendine de değer ver
Ne diyorsun sen Allah’ın maymunu seni? Sen kendini ne zannediyorsun ruh hastası ezik ha? İşine bak sana hayalinde bile göremeyeceğin küfürler ederim burada. Saplantıymış gerzkalı korkuyorum diyorum sesi sedası çıkmıyor öldü mü kaldı mı insan engeller bari o zaman banane derim ama korkuyorum.. tabii sen ve sen gibilerin beyni kalbi tek noktaya o da bamyanıza bağlı olduğundan anlamazsınız anlayamazsınız Allahın belası zavallı seni
Ya napayım? Herkesi değersiz görüp onlara tehlikeli böcek muamelesi mi uygulayayım? Nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya? Ne cani insanların içinde yaşıyorum ben?
Sıla ciddi olarak söylüyorum düşündüğün kadar boş birisi değilim. Umarım hayatta her şey istediğin gibi olur 🌹 umarım en az kendin kadar güzel bi hayatın olur 🌹🌹