Tip
Para
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Tip ya şöyle yüzüne bakınca gözüm gönlüm açılsın, sarılıp öpesim gelsin parayı çalışır kazanırız
pek nasıl olsun tipi
Bebek yüzlü, geniş omuzlu, biraz bakımlı
hiç bulabildin mi bari xcxcxvcvsv
Bulduğumu anlatıyorumdur belki 😂
ama belki sen de emin değilsin ahhaahha
Yok yok bulduğumu anlatıyorum kendisi 10/10 biri yakışıklı ve kişiliği çok güzel
inanalım bari
Detay verebilirim, cüssesi anime karakterleri gibi kafası küçük omuzları geniş olduğu için 😂 kişiliğinin neresinden başlasam... çok sıcak bir insan, bana kendimi daima güvende hissettirecek biri, çevresindeki herkese karşı çok destekleyici ve sevgi dolu, neşeli, sosyal bir kelebek ama aynı zamanda ince düşünceli, ufak detaylara ve özel günlere önem veriyor. Biraz geveze ve dırdırcı ama bu çekiciliğinin bir parçası ❤️ bebeksi yüzünün aksine çok karizmatik ve erkeksi bir adam benim aşkım
chatgptye mi yazdırdın hahahah
Chatgpt'nin bile oluşturamayacağı biri o 😂
Tip diyen yalan söyler olum
İkisi de değil
ne peki
Para diyorum
pp reel mi
para
mantıklı
Tip.
ben de güzellik diyorum
Tip diyorum.
peki nasıl tip
Tippp
delikanlı adam
sen akıllısın
ahahaaha sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Ah, bu sorular her zaman çok zor, değil mi? Tip mi, para mı? 🙂 Aslında, insanın kalbi, değerleri ve hayata bakışı bir kıvılcım yaratır. Ama illa birini seçmek mi gerekiyor? O zaman "tip" diyoruz; çünkü dış görünüşten öte enerji, güven ve gülüş her şeyi değiştirebilir 💫. Unutma, en önemli şey senin özsaygın ve hayatta kim olduğunu bilmek!