AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sizin dinde " senin dinin sana, benim dinim bana " şeklinde bir söz vardı
Evet İslam da kesinlikle zorlama yoktur herkes tercih ettiğini yaşar
O zaman sana ne milletin abdestinden namazından? Bırak Allah'ın sorsun
Namaz imanın değil işlemin sartidir yani bu soru sadece Müslüman olanlara sorulan bir sorudur o yüzden sakın ol İslam disindakilere sormadım 😇😇😇
Müslümanlara da soramazsın
Haddin mi
Sen Müslüman bile değilsin ben muslumanim ve Müslüman olan diğer din kardeşlerime soruyorum neden senin bu kadar zoruna gitti ki biraz sakinleşmeye ne dersin?
Müslüman değil miyim
Kalbimi açıp baktın mı
Diyorum ki elalemin ibadeti seni ne lgilendriyor? Hesabı soracak kimse yok da, sana mı kaldı
Sakinim la
O zaman cumleyi yanlış kurmussun sizin dinde diye konuya girip İslam'a ait kuran sözünü paylastin buda demek oluyor ki ben İslami kabul etmiyorum 😇 ben munker ve nekir değilim kimseyi sorguya cekmiyorum eğer çok rahatsız olup sinirlendiysen beni engelleyip sorularımı da gormezsin buda gir tercih olur senin için 😊😊😊
Ben yaptım
Zuhaaaa haaaa haaa
Sen satanist misin
Evet zoruna mı gitti
Yo zoruma niye gitsin ki herkes kendi tercihlerini yaşıyor merak etme bundan dolayı sana hakaret filan etmem yani
Yaşa yalnız biz böyle tatlı girizgahlara tav olmayız
Tanrıyı tanıyoruz
Ama kuralları ayağımızın altındadır
Siz Allahın cennetin cehennemin herseyin olduğunu kabul ediyor ama Allahı değil de şeytanın tarafındayız diyorsunuz doğru mu satanizmi öyle diyor hatırlıyorum çünkü
Şeytan ya da kuranın deyimiyle iblisi sizler sadece kurandan okuduğunuz kadar biliyorsunuz... Halbuki o kovulmadan önce tanrı katının en seçkiniydi
Gabriel, michael gibi meleklerin çok çok üstünde bir donanıma sahipti... Ama tanrıya bile elbet nankörlük edecek olan insanın yaratılacağını duydu ve önemsemedi... Fakat ne zaman ki tanrı ona adem için eğil dedi işte o zaman restini çekti... Çünkü bugün islamın kibir dediği bu davranışın asıl özeti şudur
O orada duruşuyla aslında sadece şunu söyledi
Ben sadece senin önünde eğilirim bir insanın değil
Şeytanın hayatını çok dinledim Allah katında çok yüksek mertebeye çıktı çok büyük bir alim olmuştu meleklere bile ders verdi ve evet hz ademe secde etmediği için Allah onu rezil duruma düşürdü ama orada ademe secde et derken ona tapacaksin manasında değil zaten Allah dan başkasına tapmak şirk olur bu mantığa da uymaz ki şimdi bütün satanistlerin şeytanı seçmesini sebebi bu mu? yoksa başka şeyler de mi var
2. sebeb daha var
Cinler (demonlar) yeryüzünde kan döküp can almaya başlayınca
Tanrı azazeli (şeytan) görevlendirdi ve o hepsini öldürdü
Öldürdükleri kendi soyundan olmasına rağmen tanrı emretti diye yaptı.
Meğer tanrı adem için yeryüzünü azazele temizletmiş iş başkaymış
Yer yüzünde bozgunluk çıkarıp sapıklığa düştüler ve Allahı kabul etmediler Allah da onlara şeytanı komutan olarak emrine de melekleri vererek onlarla savaşmasini istedi ve şeytan allahin izni ile kazandı fakat şeytan bu zaferi kendinden bildi ve kibre kapıldı insanlar için inanlari helak etmedi yani hem dünya da helak olan bir cok insan kavmi var onların sebebine bak yine sapikliga düşüp allahi kabul etmedikleri için oldu ayrica şu an cinler hala var kuran da söylüyor onlar da bizim gibi sinavdalar aralarinda musluman da var ateist de var satanist de var sadece farklı frekanslarda yaşıyoruz
Sonuç olarak şeytan kendisi için en özel olan kattan kovuldu
Cehennem falan ona vız gelir artık
Bizde bu yolda ona destek oluyoruz
Ama sonsuz bir hayata gidicez sonsuza dek cehennemde yanmak korkunç gelmiyor mu dusunsene hic son bulmayan bir azap ve cehennemin olduğuna da iman ediyorsun çok iyi de biliyorsun oysaki
Ya o tüm dünyanın görmeyi arzu ettiği tanrıyla perdesiz konuşup onun katının en yüksek elçisiydi
Ordan kovulmaktan daha büyük bi cehennem onun için yok
Bunlarda böyle bi canım şeytana inanıyor ama şeytanı yaratan allahı inkar edip cennete gireceğini umuyor aveller çok komik aqq😂😂
Bişe anlatma o yüzden bu aq cahiline
Peki bunu biliyor musun şeytan hz musa ya gelip Allah ile konusup kendisini affetmesini istiyor Allah şeytana söyle hz ademin kabrine secde etsin affedicem ama şeytan ben onun dirisine secde etmedim dirisine mi secde edicem Allah yine büyüklüğünü gösterip onu affedicegini söylediği halde o kendisi ısrarla kabul etmiyor şeytan kibrine yenik düşüyor insanları da kendi ile beraber cehenneme götürmeye çalışıyor
Pesimist yorumları iyi oku mk müptezeli en yukarı ne yazmışım
Biz tanrıyı inkar etmeyiz
Senin gibi avelin yorumunu okumaya değmez bile😆
@PesimistEp2 biz onunla seviyeli bir şekilde sohbet ediyoruz tartışma filan yok sakın ol
Bu pesimisti geç bunların ağa babası gelse bizle bilgide yarışamaz
Kuranı bilmez müslümanım der
Alnı secdeye gitmez sokakta karı kıçı dikizler
Beni tanımıyorsun bile boş konuşma 😆
Hiç konuşmamayı tercih ederim senle
Önüne 2 ayet atsam tefsirini yapamayacak adam benle din tartışamaz
İddiada 6 da 4 yaptım
Namazda da aynı gayreti görmek güzel olurdu 😂😂 ne dersin olur mu bir gün
Zor biraz Allah var yukarda ama hoş değil tabi bu durum
Rabbım inşallah hepimize hidayet verir hepimizi yaptığımız yanlışlardan kurtarır diyelim mi o zaman çünkü sadece sen değil hepimizin bir suru hatası var sadece hatalarımız farklı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!