Kişilik & Karakter Centilmen kime denir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kibarlık bitti miCentilmen deyince aklınıza ne geliyor? Güncellemeler1 yıl Wow🎈💡 süper Cevaplar 🎈 SS💡 Centilmen kime denir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Karşısındaki insana nasıl davranması, hangi üslupla konuşması gerektiğini bilen ince ruhlu kişiye denir. 3 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Nazik, kibar, hoşgörülü ve nezaket sahibi insanlara denir. 3 0 Yorumla
Mutlulugadogru27 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sevdiğine sadık, zor zamanında yanında olan, koşulsuz seven 2 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl insana insan gibi davranan ama insan gibi de karşılık alan her davranış centilmenliktir 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Mesela kaldırımda yürürken kadını sağından yürütene 1 9 Yorumla Harpy33 1 yıl Sadece erkekler mi centilmen olmak zorunda yani... Yorumla Loulii 1 yıl @Harpy33 değil ama olsa çok güzel olurdu Yorumla Harpy33 1 yıl @Loulii tamam da sizden bir karşılığı gelmeli yani. Hep erkeklere yüklenmişler yorumlarda. Yorumla Loulii 1 yıl @Harpy33 ne olsa güzel olurdu mesela Yorumla Harpy33 1 yıl @Loulii bu soruyu soruyosun da kızlar bir yapmasa da olur demeye mi getiriyosun yani ne demeye çalışıyosun? Yorumla Harpy33 1 yıl Bir şey yapmasa da* Yorumla Harpy33 1 yıl ? Yorumla Loulii 1 yıl @Harpy33 hayır, beklentini merak ettim sadece Yorumla Harpy33 1 yıl @Loulii Benim mi. Bu konularda bir beklentim yok. Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. ince düşünen düşünceli kibar nazik kadın ruhundan anlayan adamlara diyoruz 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sevdiği kadına her zaman anlayış gösterebilen adam centilmendir hocam 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Nezaket sahibi, saygılı, empati yeteneğine sahip, içten ve güler yüzlü insanlara denir. 1 0 Yorumla
Silinsingitsinhersey Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Türkiye'de kadınlara denecek az kaldı inanıyorum 🤣 1 3 Yorumla Harpy33 1 yıl Hep erkeklere yükleniyorsunuz yeter. Yorumla Silinsingitsinhersey 1 yıl @Harpy33 bu konuyu tartışmayalim tartışmaya açık değil çünkü Yorumla Harpy33 1 yıl Olabilir. Ama ben bir erkek olarak kalıpları sevmiyorum... Benim için de böyle. Yorumla
nurbeyzaalt Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl çevrenin getirisi herkesi nazik, tatli ve anlayisli bir goruntunun icine sokuyor bence asil centilmenlik yanindayken rahatsiz hissettirmeyene denir.hassas düşünüp detaylari hesaplayabilene kisacasi naif fakat mesafeli davranmasini bilene denir. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bir kadına nerede nasıl davranmasını bilene denir 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Centilmen olana 😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Düz mantık severim aklıma ne geldi biliyor musun….Was grün klein und dreieckig? Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Neymiş o? Yorumla
Ayşenur_beauty Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl saygılı nazik görgülü insana denir 1 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Nezaket sahibi kadına anlayış gösteren erkek 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Kibar erkekler 1 0 Yorumla
Harpy33 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Her şeyi bize yıkmaktan vazgeçin ya. 1 1 Yorumla Harpy33 1 yıl Yorumlarda bile hep erkeklere yüklenmişler Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴀga Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Pi çe 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Centilmenlik sahte bir ünvan diyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karşısındaki insana nasıl davranması, hangi üslupla konuşması gerektiğini bilen ince ruhlu kişiye denir.
Nazik, kibar, hoşgörülü ve nezaket sahibi insanlara denir.
Sevdiğine sadık, zor zamanında yanında olan, koşulsuz seven
insana insan gibi davranan ama insan gibi de karşılık alan her davranış centilmenliktir
Mesela kaldırımda yürürken kadını sağından yürütene
Sadece erkekler mi centilmen olmak zorunda yani...
@Harpy33 değil ama olsa çok güzel olurdu
@Loulii tamam da sizden bir karşılığı gelmeli yani. Hep erkeklere yüklenmişler yorumlarda.
@Harpy33 ne olsa güzel olurdu mesela
@Loulii bu soruyu soruyosun da kızlar bir yapmasa da olur demeye mi getiriyosun yani ne demeye çalışıyosun?
Bir şey yapmasa da*
?
@Harpy33 hayır, beklentini merak ettim sadece
@Loulii Benim mi. Bu konularda bir beklentim yok.
ince düşünen düşünceli kibar nazik kadın ruhundan anlayan adamlara diyoruz
Sevdiği kadına her zaman anlayış gösterebilen adam centilmendir hocam
Nezaket sahibi, saygılı, empati yeteneğine sahip, içten ve güler yüzlü insanlara denir.
Türkiye'de kadınlara denecek az kaldı inanıyorum 🤣
Hep erkeklere yükleniyorsunuz yeter.
@Harpy33 bu konuyu tartışmayalim tartışmaya açık değil çünkü
Olabilir.
Ama ben bir erkek olarak kalıpları sevmiyorum... Benim için de böyle.
çevrenin getirisi herkesi nazik, tatli ve anlayisli bir goruntunun icine sokuyor bence asil centilmenlik yanindayken rahatsiz hissettirmeyene denir.
hassas düşünüp detaylari hesaplayabilene kisacasi naif fakat mesafeli davranmasini bilene denir.
Bir kadına nerede nasıl davranmasını bilene denir
Centilmen olana 😅
Düz mantık severim aklıma ne geldi biliyor musun….
Was grün klein und dreieckig?
Neymiş o?
Bence kısaca kibar insan. Hem davranislari kibar hem dili kibar
saygılı nazik görgülü insana denir
Nezaket sahibi kadına anlayış gösteren erkek
Centilmen mi o ne?
Kibar erkekler
Kibar nazik birine
Kibar düşünceli erkeklere
Her şeyi bize yıkmaktan vazgeçin ya.
Yorumlarda bile hep erkeklere yüklenmişler
Pi çe