Diğer Yaşamak için Tercihiniz hangisi olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İstanbul Yalova Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaşamak için Tercihiniz hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 9 ay Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. çok zengin değilsem İstanbul u tercih etmem diğer koşulda da yalovayı tercih etmem ege veya marmara da belki de batı karadeniz de deprem riski az bir yer tercih ederim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 9 ay Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yazın yalova olurdu kışın burası 0 0 Yorumla
Teacher_34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay İstanbul 0 2 Yorumla Soran 9 ay Nicin Yorumla Teacher_34 9 ay Ben alıştım başka yerde yaşayamam Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalova ✌️ 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 9 ay Diğer konusunda 18,3b cevap paylaştı. İstanbul tabi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çok zengin değilsem İstanbul u tercih etmem diğer koşulda da yalovayı tercih etmem ege veya marmara da belki de batı karadeniz de deprem riski az bir yer tercih ederim
Yazın yalova olurdu kışın burası
İstanbul'dan ayrılmam
İstanbul’umun daşı doprağı altın
İstanbul olmazda yalova hakkında da pek bilgim yok
İstanbul
Nicin
Ben alıştım başka yerde yaşayamam
İstanbul..
Yalova kesinlikle
Yalova ✌️
İstanbul
İkiside değil