Diğer Kızlar acil cevap annemin kadın kuzeni beni giyinirken gördü üst bacaklarımı almamıştım çok mu rezil oldum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Güncel Kızlar acil cevap annemin kadın kuzeni beni giyinirken gördü üst bacaklarımı almamıştım çok mu rezil oldum? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sılossben Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 92% 9 ay E ne var bunda 1 12 Yorumla Soran 9 ay Sen utanmaz mısın bayağı kıllıydı baktı biraz Yorumla Soran 9 ay Hafif güldü gibi geldi ama emin değilim Yorumla Sılossben 9 ay Ne utancam herkeste var ayrıca ben her yerimi sürekli alırım Yorumla Soran 9 ay Bende alıyorum ama denk geldi kendimi pis bakımsız hissedip utandım sen denk gelse utanmazsın yani Yorumla Sılossben 9 ay Onda da var kıl niye utanıyım hemcinsim ayrıca Yorumla Soran 9 ay Teşekkür ederim Yorumla Sılossben 9 ay Ufak şeylere de bu kadar takılma Yorumla Soran 9 ay Genç oğulları var gider birine dedikodu yapmaz değil mi dedikoducu birisi biraz böyle şey dedikodu yapılmaz herhalde Yorumla Soran 9 ay Ufakta ben hep alırım çok takıldım Yorumla Soran 9 ay Bir de onların yanında giyinmek istemedim daha da ezik konuma düşürdüm kendimi Yorumla Sılossben 9 ay Annenle konuş bu durumu Yorumla Soran 9 ay Tamamdır Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Çokmu kıllı 0 5 Yorumla Soran 9 ay Bir kere almadım o da denk geldi işte Yorumla Efe3527 9 ay Bişey olmaz ama öyleyse üst bacak ve malum yerler kıl içinde mi Yorumla Soran 9 ay Napıcan Yorumla Efe3527 9 ay Temizlik iyidir yinede, hiç bişey yapmıycam emin ol Yorumla Efe3527 9 ay Başkası için değil kendin için bu önerim Yorumla
fatigo35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 9 ay onda da cıkmıyor mu aq 0 2 Yorumla Soran 9 ay Genç oğulları var dedikodu amaçlı de eni böyle gördüm diye birilerine acaba balla utanırım Yorumla fatigo35 9 ay ya varsa var insanlık hali olabilir aq Yorumla
_nisaaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Off ne alakası var 0 3 Yorumla Soran 9 ay Sen utanmaz mısın bayağı kıllıydı baktı biraz Yorumla Soran 9 ay Hafif güldü gibi geldi ama emin değilim Yorumla _nisaaa_ 9 ay Senin bedenin değil mi kime ne senin bacağındaki kıllardan Gülmek gibi bir hakkı da yok ayrıca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
E ne var bunda
Sen utanmaz mısın bayağı kıllıydı baktı biraz
Hafif güldü gibi geldi ama emin değilim
Ne utancam herkeste var ayrıca ben her yerimi sürekli alırım
Bende alıyorum ama denk geldi kendimi pis bakımsız hissedip utandım sen denk gelse utanmazsın yani
Onda da var kıl niye utanıyım hemcinsim ayrıca
Teşekkür ederim
Ufak şeylere de bu kadar takılma
Genç oğulları var gider birine dedikodu yapmaz değil mi dedikoducu birisi biraz böyle şey dedikodu yapılmaz herhalde
Ufakta ben hep alırım çok takıldım
Bir de onların yanında giyinmek istemedim daha da ezik konuma düşürdüm kendimi
Annenle konuş bu durumu
Tamamdır
Bacağı böyleyse kukusu nasıldır git kii demiştirrr
Çokmu kıllı
Bir kere almadım o da denk geldi işte
Bişey olmaz ama öyleyse üst bacak ve malum yerler kıl içinde mi
Napıcan
Temizlik iyidir yinede, hiç bişey yapmıycam emin ol
Başkası için değil kendin için bu önerim
onda da cıkmıyor mu aq
Genç oğulları var dedikodu amaçlı de eni böyle gördüm diye birilerine acaba balla utanırım
ya varsa var insanlık hali olabilir aq
Off ne alakası var
Sen utanmaz mısın bayağı kıllıydı baktı biraz
Hafif güldü gibi geldi ama emin değilim
Senin bedenin değil mi kime ne senin bacağındaki kıllardan
Gülmek gibi bir hakkı da yok ayrıca
Evet.
Ne alaka
Niye rezil olcan