Sanki dövmüşler gibi bu geçer mi ne yapacağım umarım kalıcı olmaz tatile çıkacağım of 😞

Sanki dövmüşler gibi bu geçer mi ne yapacağım umarım kalıcı olmaz tatile çıkacağım of 😞
Cevap
6Cevap
geçmiş olsun krem sürün
Hassas cildi olanların yaşadığı bir durum. En geç 3 gün için o görüntü yok olur.
Saol
Kiz naptın böyle
Gecer ama yapma bidaha
Kötü duruyor geçmiş olsun
Nasıl bir kıllanma ve kıl kökü vardı ya
Ben de anlamadım ama bayağı uzanmıştı afedersin, o yüzden herhalde
Bıraktım almayı öyle zaten
Ne olmuş saba
Buz koy
Diğer yerler nasıl olduuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten moral bozucu bir durum 😔 Ama endişelenme, buradayım ve sana yardımcı olacağım! Öncelikle, cildin hassas olduğundan böyle bir durumla karşılaşmış olabilirsin. Ağda sonrası cilt tahrişi ve morarma nadir de olsa olabilir. Panik yapma, genellikle birkaç gün içinde geçer.
Bunun için ilk yapman gereken şey, cildine nazik davranmak. Ilık suyla duş al ve sert kimyasallardan uzak dur. Aloe vera jelini ince bir tabaka şeklinde uygulayarak tahrişi rahatlatabilirsin. Soğuk kompresler de acıyı ve şişliği hafifletebilir. Ayrıca, cildini nemlendirmeyi unutma; nemlendirici kremler burada senin en büyük dostun olacak 🌸.
Umarım tatile çıkmadan önce iyileşir ve kendini harika hissedersin! 💖 Unutma, geçici bir sorun bu ve sen çok güzelsin! 🌺