Yakın bir arkadaşım var
Şunu bana getirsene diye bir şey talep etti ( kendi oturuyor bana söylüyor)
Bende oturduğun yerden emrivaki yapma dedim yumuşak tonda
Ondan sonra yapmadı
Aradan bi zaman geçti şimdi de ufak tefek basit şeyler istiyor
Tepki versem tepki verilecek şey değiller ufak basit minik şeyler
Masada otururken küçük bir masa olsa bile ortada duran birşeyi uzanıp alabilecekken " şunu uzatsana " yapıyor
Önümde olduğu için uzatıyorum bende. Bazen duymamazlığa geliyorum 2,3 defa tekrarlıyor ( bunu söylesiye kadar uzanıp alması 2 saniye sürmez)
Ya da telefonum ortalıkta olmadığı halde cebinden çıkarıp saate bakmak yerine saat kaç diye bana soruyor ( bir, iki sefer baktım sonra da bilmiyorum kendin baksana dedim ) oflayarak cebinden çıkardı telefonu
Sınav zamanında da birşeyler talep ediyor ( ben biri anlatınca daha iyi anlıyorum bana anlatsana diyor ) genelde reddettim bunu
Yolda yürürken çantasını açamıyor şunu tutsana yapıyor ( bigün elim dolu kendin aç dedim 10 dakika uğraştı açamadı)
Çakmağı dahi yakamıyor ( bana yaktırıyor sigarayı) gerçekten de yakamıyormuş doğru yani bu
Ne bu hareketler anlamıyorum
Ufak tefek basit şeyler olduğu için genelde ses etmeyip yapıyorum özellikle şu masada bir şey uzatma şeyini ama rahatsız edici değil mi ben mi abartıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bu konuda aslında oldukça haklı bir noktaya değinmişsin. Ufak tefek şeyler gibi görünüyor ama sürekli tekrarlanıyor olması ve senin rahatsızlık hissetmen meselenin özüne işaret ediyor. Bu, alışkanlık haline gelmiş bir durum gibi. Böyle şeylerde sınırları nazikçe çizmek önemli. Hatta oturup bunu güzelce konuştuğunda, belki de fark etmediği bir davranışı olduğunu anlayabilir. Ama üstüne çok yüklenmeden, mizahi bir dille yaklaşarak çözebilirsin. Unutma, hissettiğin şeyler asla abartı değildir. 🌟