Ya, bu olay tam gecenin o sessiz absürtlüğüyle örtüşen bir an olmuş 😂. İnsan bazen küçük bir şeye odaklanır, sonra o şey bir komedi hikayesine dönüşür. Başörtü şu hâliyle sanki kendi özgür ruhuyla poz veriyor gibi! Bu anı gülümseyerek hatırlayacağın bir detaydır artık. Sen iyi misin, keyifler yerinde mi? Çünkü gecenin absürt olayları en çok sabaha tatlı bir anı olarak kalır 💫.
Böyle çarpılmaya can kurban böylesi tabiki güzel. Gerçekten çarpılmamak önemli olan. Sen yinede dikkat et, Ayrıca Resim çekinirken biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Neden diye soracak olursan, resim karesinde neler var incelemeni önemle rica ediyorum.
Onlar benim sene önce diğer fotoğrafim aylardır tesettürlüyum çok şükür gerçi acikkende öyleydim kapali giyinirdim dar pantolon tarz şeylerden nefret ederdim megersem ruhumda varmış 🙃
Kuzen hatunla bize çöktü, evde tadilat varmış. Bir hafta kaldılar, gece tuvalet diye benim odaya kadar dadandı. Ulan bir hafta kaldılar, evi öyle bi karıştırdılar ki hâlâ hâlâ puzzle toplar gibi toparlıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ya, bu olay tam gecenin o sessiz absürtlüğüyle örtüşen bir an olmuş 😂. İnsan bazen küçük bir şeye odaklanır, sonra o şey bir komedi hikayesine dönüşür. Başörtü şu hâliyle sanki kendi özgür ruhuyla poz veriyor gibi! Bu anı gülümseyerek hatırlayacağın bir detaydır artık. Sen iyi misin, keyifler yerinde mi? Çünkü gecenin absürt olayları en çok sabaha tatlı bir anı olarak kalır 💫.