Arkadaşlar nasilsnz?

Bir olay var onu osfmak sormak istiyorum benim gitt8gim bilgisayar kursunda kadın erkek karışık ve orada biri yazdı bende cevap verdm sonra baan dedi ki nerde otiruorsn falan burada alim beraber geçelim sonra dedm tamam dedm çünkü beraber kursa gidiyroduk sonra her şey iyi o gün çok guzl konuştuk tatlı bir şekilde her şey çok güzel flört şekilde sonra 1 gün sonra beni aldı gittik sonra bir kızla bakisuyorr kızla ben tanisiorm arkadaşım sonra bende dedm kıza ne bakiorsn falan niye dedm sonra cokck banabhic bakmamisti fazla yan yana oturuyorduk sonra baksiuorlar sürekli fazla fa değil bende supheldndm sinirlednm sonrs çocuğa yazdm böyle niye davrnnaiorsn falan. Filan sonra senle biz arakdssz sevgili deglz flört deglz falan dedi kız inst ver dedi bana benden once ona da demiş kahve icelm o hayır demiş bende hayır sdedm sonra dedm asikmsn kıza hoslaniyormsn yok dedi öylesine taniscm zaman gösterir bana da gelmiş kız inst işte falan sen. Ne diyorsun dalaha mi fgeciyorsun sen bana neler dedn deedm sonra ya ben ciddi değldn sen gelin güvey olsun falan filan dedi sonra beni kandirirsn üzdün dedm sonra kıza yazdm anlattım kızada yok dedi bende dedm arkads bozmatkm bunun için bende takipten ciktm çocuğa çocuk bana yazmış eve geldm diye sonra yazdı takipten niye çıktın öyle dedmsonra konuşmayı kestim çünkü kursta gorucm of sinirlenrm bozuldu bu olaya

Güncellemeler
10 ay
Soruma cevap lutfenn
Güncellemeler
10 ay
Olay
Arkadaşlar nasilsnz?