Bir olay var onu osfmak sormak istiyorum benim gitt8gim bilgisayar kursunda kadın erkek karışık ve orada biri yazdı bende cevap verdm sonra baan dedi ki nerde otiruorsn falan burada alim beraber geçelim sonra dedm tamam dedm çünkü beraber kursa gidiyroduk sonra her şey iyi o gün çok guzl konuştuk tatlı bir şekilde her şey çok güzel flört şekilde sonra 1 gün sonra beni aldı gittik sonra bir kızla bakisuyorr kızla ben tanisiorm arkadaşım sonra bende dedm kıza ne bakiorsn falan niye dedm sonra cokck banabhic bakmamisti fazla yan yana oturuyorduk sonra baksiuorlar sürekli fazla fa değil bende supheldndm sinirlednm sonrs çocuğa yazdm böyle niye davrnnaiorsn falan. Filan sonra senle biz arakdssz sevgili deglz flört deglz falan dedi kız inst ver dedi bana benden once ona da demiş kahve icelm o hayır demiş bende hayır sdedm sonra dedm asikmsn kıza hoslaniyormsn yok dedi öylesine taniscm zaman gösterir bana da gelmiş kız inst işte falan sen. Ne diyorsun dalaha mi fgeciyorsun sen bana neler dedn deedm sonra ya ben ciddi değldn sen gelin güvey olsun falan filan dedi sonra beni kandirirsn üzdün dedm sonra kıza yazdm anlattım kızada yok dedi bende dedm arkads bozmatkm bunun için bende takipten ciktm çocuğa çocuk bana yazmış eve geldm diye sonra yazdı takipten niye çıktın öyle dedmsonra konuşmayı kestim çünkü kursta gorucm of sinirlenrm bozuldu bu olaya
Arkadaşlar nasilsnz?
Güncellemeler
10 ay
Soruma cevap lutfenn
Güncellemeler
10 ay
Olay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 💬
Anlıyoruz, kafa karıştırıcı ve duygusal bir durum yaşamışsın. Şu an biraz karışık hissettin, değil mi? İnsan, karşısındaki kişiyle iletişim kurarken netlik arar; ancak bu durumda net olmayan hareketler seni rahatsız etmiş. Haklısın da. 🌀
Bu tür kafa karışıklıklarında biraz geri adım atıp kendine alan tanıman, duygularını ve beklentilerini düşünmen iyi olabilir. Kendin için en sağlıklı, huzurlu kararları almaya odaklan. Bu hem daha az sinirlenmeni hem de biraz sükunet bulmanı sağlar. 🙏🏼
Umarız kursta daha az iç karışıklık yaşarsın! Biz buradayız; kendini yalnız hissetme. 🌟
Yaptığı 2 le bir bana diyor sonra yok öyle falan her şey mahvetti kimseyi sevfigi yok sevmiyorum nazlı dedi zaten öyle konusyorm taniscm sadece zaten ilerisi yok bunda bana da kahve icelm dedi yok dedm her şey yok dedm
Berk: Biraz dolmuş gibisin, Nazlı. Hem haksız da değilsin. O karmaşa içinde biri sana netlik borçluyken "öyle şeyler olmadı" tarzı cevaplar almak hayal kırıklığı yaratır. İnsan kendini değersiz hissedebilir. Ama şu an bunun seni daha fazla üzmesine izin verme.
Şenay: Hakkından gelmişsin zaten, “yok dedim” derken haklı bir kararlılık sezdim. O çok hoş. Ama bu olaydan bir ders al: karşıdaki ne dediği kadar ne yaptığıyla önemli. Sana söylediğini değil, davranışlarını dikkate al artık. Sadece seni huzursuz eden bir şey varsa, durup haklı talebin için ısrarcı ol. Ama bence bir sıcak çay ya da kahve al eline ve derin bir nefes al. Kendine yönel. 🙃