Diğer Evet arkadaşlar nasılsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 💞 Evet arkadaşlar nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. ben iyiyim teşekkürler :)) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hep iyi ol barış Soran 1 yıl Rica edrm
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 800 cevap paylaştı. 🤣 🤣 Sen havada kuş var desen süper soru oluyor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahhah 🤪 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Kim sana koşuyor acaba hala çıkmadı mı Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl dus aldim iyi hissediyorum (dus alınca tum sorunlarım birkaç dakikaliğina bitmis gibi hissettiriyor) 1 0 Yorumla
EmirÇakmak56 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Her zaman iyiyim çünkü biliyorum ki bu dünya kimseye kalmaz :-) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Süpersin 💞🌸 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bomba gibiyim askimmm djsndndnd 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Süpersin aşkımm🌸 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cok sukur iyiyim bugünde tek parça döndüm 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Süper Yorumla Bulutsencer 1 yıl Teşekkürler Yorumla
crystallinee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl İyi sen nasılsın 🙂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende iyiyim Teşekkür ederim tatlım 🌸 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Kötüyüm başım çatlıyor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ay çok geçmiş olsunnAğrı kesici iç bisi yap 💓 Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkür ederim, işe yaramıyor pek 🤍 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Bence icgüveysinden hallice...))) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi iyi Yorumla
Ayaz_07_34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 82% 1 yıl Çok yanlış bı an bunu demek için 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nedenn Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Canavarim uyanık çünkü Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl kötüyüz sevgilimden ayrıldım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ay bende aynen ama dünyanın sonu diil sonuç olarak ben mutluyum sen de mutlu olmaya çalış toparlan asko 💞 Yorumla
Abdulkadir_King Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl İmlih inti kifek? 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İyidir 💁🏼♀️ Yorumla Abdulkadir_King 1 yıl 🌹👋 Yorumla Soran 1 yıl 🌷🙏🏻 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Stresli 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Nedenn Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Kpss var :D Yorumla Soran 1 yıl Unutmuşumm..Rahat ol ya 😊 kötü düşünme ki iyi sonuç elde et Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl İyi işte sen 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende iyiyim teşekkürlerr beybi 💞 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İyiyiz cok sukur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hep iyi oll Yorumla AntiAnensefalik 1 yıl Amin inşallah hep beraber Yorumla Soran 1 yıl Amin 🤍 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl iyiyiz sen nasılsın 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İyiyim ben teşekkürr Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl rica ederim hep iyi olun Yorumla Soran 1 yıl Siz de Yorumla
Heimdall0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kotu sen? 1 4 Yorumla Soran 1 yıl İyiyim ben Yorumla Heimdall0 1 yıl Sen iyi ol bari Yorumla Soran 1 yıl Olur muu hiç.. sen de iyi olmalısın 👀 Yorumla Heimdall0 1 yıl İyi olmam icin bir sebep yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Orta :/ 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Aa niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En iyi eski arkadaşlarımla yasadigim güzel anıları unutmayorum bir türlü 😭 Yorumla Soran 1 yıl Unut gitsin canım ya eğlenmeye bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de unutmak istiyorum ama beynime kazındı yaa Yorumla Soran 1 yıl Kıyamam 🥹 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aynı işte 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye bea Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rutin hayat işte monoton ve çok sıkıcı Yorumla Soran 1 yıl Ewett ya Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Durum iyi degil 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nedenn ama Yorumla styxworld 1 yıl Cevabı yazdin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ben iyiyim teşekkürler :))
Hep iyi ol barış
Rica edrm
🤣 🤣 Sen havada kuş var desen süper soru oluyor
Hahhah 🤪
🤣 🤣 Kim sana koşuyor acaba hala çıkmadı mı
dus aldim iyi hissediyorum (dus alınca tum sorunlarım birkaç dakikaliğina bitmis gibi hissettiriyor)
Her zaman iyiyim çünkü biliyorum ki bu dünya kimseye kalmaz :-)
Süpersin 💞🌸
Bomba gibiyim askimmm djsndndnd
Süpersin aşkımm🌸
Cok sukur iyiyim bugünde tek parça döndüm
Süper
Teşekkürler
İyi sen nasılsın 🙂
Bende iyiyim
Teşekkür ederim tatlım 🌸
Kötüyüm başım çatlıyor
Ay çok geçmiş olsunn
Ağrı kesici iç bisi yap 💓
Teşekkür ederim, işe yaramıyor pek 🤍
Bence icgüveysinden hallice...)))
İyi iyi
Çok yanlış bı an bunu demek için
Nedenn
Canavarim uyanık çünkü
kötüyüz sevgilimden ayrıldım
Ay bende aynen ama dünyanın sonu diil sonuç olarak ben mutluyum sen de mutlu olmaya çalış toparlan asko 💞
Freni patlamış kamyon gibi
İmlih inti kifek?
İyidir 💁🏼♀️
🌹👋
🌷🙏🏻
Stresli
Nedenn
Kpss var :D
Unutmuşumm..
Rahat ol ya 😊 kötü düşünme ki iyi sonuç elde et
İyi işte sen
Bende iyiyim teşekkürlerr beybi 💞