Sizce napim arkadaşlar?

dikkatAile apartmanında oturuyorum. Mesleğim var. İşe gidince rahatım. Kaynanam eltimle aynı apartmandayız. Görümcemle bu 3 şeytan 2 yıldır bana zehir kusturup eşimede karın içimize girmiyor gelsin bizi sorsun diyor sürekli gittim ama her seferinde laf çakmalar ağladım ama eşim inanmadı bana hep alttan al dedi kaynanam 65 eltim ve şeytan görümcem 45 yaşındalar bende 26 yım bir sofrada yer içer kusarlar eltim apartmana girdiğim gibi beni görmemek için kapıyı şak dıye kapatıyor. Biraz dara düştük toki çıktı bize eşim annesinden iki bilezik istedi ön ödeme için annesi karini ayağıma getir demiş ona iki lafım var demiş eşimin morali bozuldu bana patladı bana katkın yok gibisinden bu 3 şeytan kaynana elti ve görümcem bungolava tatil birde ayarlamıslar kendılerıne ben bu adilere ne ya huzurum kalmadı eşime yalandan kur yapıyor 2 yıldır karın sormuyor beni diye akıl verın akıl verin. Sonra gittim eşimle kaynanam çok kötü hakaretler yağdırdı bende ona çok kötü saydırdım anlaşamadığımız halde yok bana geleceksin dıyo eşimle huzurum kalmadı bu köpek kadınla napıcam akıl verin

Sizce napim arkadaşlar?