Kızlardan dayak yemek?

bi kızla yanlıs anlasılma oldu kısaca anlatıyorum çalıştığım yerde bir tane abi vardı ve bir tane arkadaşının arabasında alkol olduğunu onun bir bardaklarını dolduracağını benim de alıp gelmemi söyledi ben de gittim sadece alkol aldım ve dönüyordum ki karşıma bir tane kız çıktı kız çocuğun eski sevgilisiymiş ve bana sen bu çocukla fingirdeşiyorsun gibi kelimeler kullandı kız hem ağlıyor hem bağırıyordu ben onu sakinleştirmeye çalıştım kıza durumu anlattım böyle böyle alkolleri almaya gittim diye ama kız sinirlendi falan sonra arkadaşları da vardı kız yani kızın yaşadığı yer aslında ve arkası bayağı sağlam ben de orada okuyorum ve pek fazla arkadaşım yok. neyse bi daha olmasın dendi konu kapandı. Ben de kendi yaşadığım yere geldim sonrasında arkadaşım bir tane TikTok videosu atmıştı ona bir tane yorum yazdım ve yoruma kız cevap vermiş bu tartıştığım kız bana böyle sen fazla hazır olma gibisinden bir şeyler yazmış ve sonra bununla mesajdan tartıştık ben de dedim ki biz orada konuyu konuştuk kapattık daha da uzamasın gerçekten seninle uğraşcak mentalite de değilim dedim o da tamam bir daha olmasın işte sizinle bir daha uğraşmiyim gibisinden bir şeyler demiş ama ben bu kızın ben oraya gidince bana yeniden karışacağına korkuyorum yani kızdan korkmuyorum aslında ama kızın arkası bayağı sağlam orada yaşadığı için bayağı tanıdığı var ya ben orada okuyorum kız tek tek gelse yemin ederim teke tekte doverim ama kızın teke tek gelmeyeceğini biliyorum ne diyorsunuz bu konu hakkında sizce ne yapabilirim kızla oraya gittiğimde adamakıllı konuşsam mı yoksa hiçbir şey demeyip devam etsen ne diyorsun çünkü birtık korkuyorum açıkçası arkası sağlam olduğu için
Kızlardan dayak yemek?