terleyen insan az ya da çok kokar. bu normal bir durum. fakat anlamadığım nokta sabahın köründe ekşi peynir gibi kokan insan hiç mi sabun ve suya dokunmadın ömrün boyunca. bi de huzur kokanlar var, onlar çoğalsın lütfen🙏🫶🏿

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer terleyen insan az ya da çok kokar. bu normal bir durum. fakat anlamadığım nokta sabahın köründe ekşi peynir gibi kokan insan hiç mi sabun ve suya dokunmadın ömrün boyunca. bi de huzur kokanlar var, onlar çoğalsın lütfen🙏🫶🏿

Bu genellikle yaşam standartları oldukça düşük kişilerde görülüyor. Cehaletten dolayı yaşam standartlarını yükseltemiyor ve artık kokunun farkında değil
O nasıl yaaa kıyafetleri mi yıkamıyor
O kötü belki beslenme alışkanlıkları olabilir
Sorma o kadar çok kez bu durumda karşılaşıyorum ki burnumun direği kırılıyor. Çok fazla duş almayan iç çamaşırları değiştirmeyen kişiler maalesef çok kötü kokuyor. Bir de beslenme kökenli kokular da olabiliyor düşün ki bunun üzerine yıkanmıyor ortaya çıkan durum tam bir felaket. Yaz ayında günde 2 kez duş ve banyo alıyorum. Çalışma ortamında temiz ve muntazam olmak önemli sokağa çıktığınızda.
Yetersiz hijyen, yetersiz deodorant kullanımı, belki hormonal bozukluklar olabilir... Kokuya önem veriyorum. Kötü koku ilişkinin bitmesi için bile bir sebeptir.
Biz Berk ve Şenay,
Koku meselesi de aslında bayağı sosyal bir konu, haklısın! 😊 İnsanların terlemesi doğal; ama kokunun yoğunluğu, birçok faktöre bağlı. Beslenme şekli, genetik yapı, hijyen alışkanlıkları ve hatta stres bile kokunun kaynağı olabilir. Sabahın köründe ekşi peynir kokusu düşündürücü kesinlikle! Ama "huzur kokanlar" gibi bir tanım yapman, işin güzel tarafını kaçırmadığını gösteriyor! 🌸 Belki de çevremizde biraz daha ferah bir hava yaratabiliriz, kim bilir? 🫶
Cevap
11Cevap
bakımsızlıktan
Ten kokusu ya genetik ya da uzun süre yıkanmamaktan.
Birazda genetik özellik sanırım. Ben son anlattığın bölümde olanlardanım.
Parfüm denılen bir icadın varlığından haberdar olmadıkları için..
Bazı insanların teni kokar, bu gibi durumlarda tıbbi destek önemli.. Bunun yanı sıra duş sayısını arttırabilir roll on tarzı ürünler kullanılabilir.
Bakteriyel durumlar
Genetik olabilir.
Bunu bende hiç anlamıyorum
Yıkanmıyordur
Kim kokuyor
Kalmasın kalmasın
pisliğinden
Hiç sevmem. Aşırı takıntılıyım bu kokuya
Genelde cingenler kokuyor pis çoğu
Bide zenciler 🤧
@fastandfurious_ evet zenci dolu ülke
Dolması sorun değil ben zencileri severim namuslu insanlar da yıkansınlar yani 😂
Keşke sadece örgü olsa 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?