Mağazamıza sürekli gelen bir kadın müşteri numaramı da aldı sürekli alışveriş e geliyor mağaza kotoyu tutturuyor ama israr la yemeğe gidelim kahve içelim dio ben utanıyorum ve mağazaya çiçek yolladı napıcam ben
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Olayın trajikomikligi allahım yaa engelle tilt oldum bile suann😂
Yaaa sorma kafam karıştı bende ne yapıcam bilmiyorum
Ya yaz beni rahatsız etmeyin de engelle yürümesin kadın sana ayy cok kötü bir durum hayal ettimde senide haklı gördüm Şu an ama nazikce reddet engelle dicemde dükkana gelirse sen beni niye engelledin derse oda var ordakilere ilet durumu
İnşallah evlenirsiniz 😅
Yaaa kadın en iyi müşterimiz onun sayesinde prim alıyorum bugün 2 çanta aldı 30.000 lira kadın zengin ve güçlü şoförü de geliyor eli uzanıyor
İşin zor ya kadınınsın ya kara toprağın ama yazık ya temiz bir çocuğa benziyorsun ekmeğinden olursun bence paşa paşa kabul et buluş
Reis sen patronunu soyle boyle idare edin ozaman ya da takıl gitsin ne diyelim simdi sana dkcllvfş
Yaa kurumsal yer patron yokki müdür var direk işten atar kadın zengin en iyi müşterimiz
Ya numaranı niye verdin deli yaaa neyse yapcak bişey kalmadı kadınla resmi konus
@cadılandın vallahi ayıkla princin taşını düğüne bizide çağır kaçarın yok KOCA BEBEK buluş can kadınla nikahi kıycan dghffgh
Ben Aynur hanım diyorum o bebeğim dio yaa ürün siparişi için verdim onun sayesinde hedefimi kota mı yapıyor um
Offf napıcam ben
KDKDKDKDKD GÜMLEDİM ama yazık cocugun valla bası dertte harbisinden ama ya ben bile cozum ararken kriz gecirdim sürekli yazısmasın resmileştirsin bakmasjn telefonuna calısıyorum desin
Yapıcak bir şey yok kadın ne derse o
Belki kadının yaklasım dili bebegimdir hani bazıları herkese askım derya alakasızca
Yaaa 5 yıllık tazminat ım yanar mağazaya çiçek yolladı kuzenim yolladı dedim sürekli mağazaya geliyor müdür dio afferin güzel satış yap
OHAAAAA
Yok yaa arabayla beni almaya geldi arabaya bin dedi yok dedim işim var bin şu arabaya dedi evime bıraktırdım annem hasta die uydurdum
Maalesef
Sen nediyon bu platformda ilk defa olaylı bişeyin icinde cozmeye calısıyoz bu kadın sana saplantılı olmus allahım kurtulamazsın sen bundan yaaaaah
OHAAAA
Ya bir şey diyim mi birazda naz yapsan şoförü ne derdi he arkadaşı bagaja alalım
Yamuk yapamaz karıya kanki bunu iki dkda paket ederler sakasız dizilere konuk olay yemin ederim
Napıcam teslim olmaya çalışmak çok zoruma gidiyor kurtuluş yolu yok bulamıyorum
Ya sahte nişanlandım ayagınamı yatsan manitam mı var desen allahım yapalımda kadın buna yan cizerse boku yer
Vallahi öyle bende ondan korkuyorum
Off
Kanki öyle bir şansı yok direk paket ederler çocuk ekmeğinden de olur uslu dur KOCA BEBEK
Kanka 3 müz Instagram grupmu acsak sozsek bu olayı ne diyosunuz adım adım sakin sakin valla üzüldüm harbi sakasız ha durum baya ciddi
Kanka bence evlenmesi daha sağlıklı zarar görmesin
Kanka sakamısın 20 yas büyük zaten yasıtı olsa bu cocuk manita olurdu adam tırsmaya baslamıs haklı
@Başşak97 hayır yaa ailem çevrem ne der hem evlenemem onunla
Basak oldurdun beni ya yorumlarınla fkflfğ
Kanka evlensin yaa nolacak göbek atarız düğününde kadın napsın yakışıklı çocuk dgh
Kaderine mi terkedecez kankaaa aynısı basımıza gelse davalık oluruz sakasız ama bu karının eli kolu uzun
Evet maalesef Bi kurtulabilsem
Kanka sonuç itibariyle bir erkek üstelik yakışıklı kaçtane genç kızın canını acıtcağına buna mani olalım evlendirelim en sağlıklısı bu yazık değil mi bunca kıza ciddiyim bu arada
@Başşak97 hayır ya ben öyle biri değilim hep terk edildim
Sus be git paşa paşa evlen KOCA BEBEK 🤫
Oh ne güzel hemen ağla
Naptın KOCA BEBEK geldimi kadın kaçırdı mı seni 🤣🤣