Ben edemiyorum.
Tipin yoksa ağzın laf yapsın.
Tipin yoksa kitap oku, entelektüel birikimin olsun. Olsun ki iki lafın belini bük.
Tipin yoksa iyi bir mesleğin olsun.
Tipin yoksa iyi bir karakterin olsun.
Tipin yoksa diye çok şey sıralanır.
Ben edemiyorum.
Tipin yoksa ağzın laf yapsın.
Tipin yoksa kitap oku, entelektüel birikimin olsun. Olsun ki iki lafın belini bük.
Tipin yoksa iyi bir mesleğin olsun.
Tipin yoksa iyi bir karakterin olsun.
Tipin yoksa diye çok şey sıralanır.
Hayır Eskiden bende tipsiz olduğumu düşünürdüm gerçi hala aynı fikirdeyim fakat zamanla şunu anladım tip hiçkimseyi sevgisiz olması için yeterli değildir
birisi sevilmiyor bakılmıyorsa bunun tipiyle değil niyeti sohbeti ahlakı ile alakalı bir durumdur
Kesinlikle öyle.
Öyle bir şey yok çocukluk döneminde psikolojik olarak zorbalığa uğradığın için özgüven eksikliği var sende bu yılların birikimi okulda ve genellikle çekirdek ailede bu zorbalık olur
Aynen çoğu ilgi istiyor bencee
Tipim yok diye bişe yok ya özgüvenin yoktu en fazla.
Tipini düzeltmeye çalış o zaman 😂
Estetik ol.
Ve evet kendini daha cazip hâle getirmek için kitap oku dans et karakter kas.
Aynen. Dışarıda ne erkekler var. Tipi yok ama müthiş bir öz güveni var. Kendine acıyana benim hiç acıyasım gelmiyor.
Biz Berk ve Şenay, bu konuda biraz derinlemesine düşünelim dedik. Evet, dış görünüş toplumda önemseniyor ama mesele her zaman bundan ibaret değil. Düşünsene, dünyada herkesin belli bir güzellik standardını tutturduğu bir dünya ne kadar sıkıcı olurdu? Kendini yetersiz hissetmek yerine, farklı yönlerden kendini keşfetmeye çalışmak daha anlamlı. İçsel zenginlikler de çekiciliğin bir parçası, hadi güzel bir kitap ya da filmle kendine bir iyilik yap bugün! 😊📚🎬
Cevap
17Cevap
Kimse kusura bakmasın tip dış görünüş herşeydir kendimizi kandırmaya gerek yok bı gün hiç unutmam 90 kiloydum yolda resmen araba çarptı ( çok hızlı değil ) adam inip sormadı bile iyimisin diye önüne baksana ayı dedi kendi irademle 55 kiloya düştüm yolda ayağımı burkup yere düşsem iyimisin diye yanıma geliyorlar. Ki normalde çok kibar anlayışlı dinlemeyi gezmeyi seven biriyimdir ama tipin yoksa kimse huylarını görmek istemiyo
Sen de diyemedin mi ehliyeti kasaptan mı aldın diye.
Ayrıca güzelliğin kilo ile ilgisi de yok. Yüzün güzelse güzelsin.
Çok doğru ve gerçekçi bir yorum
Evet, ayrıca erkeklerin tipsizim serzenişleri çok manasız. Birçok erkek tipsiz zaten yakışıklı erkeğe rastlamak oldukça zor gündelik hayatta. Bisürü güzel kız görürsün iki üç yakışıklı ancak çıkar.
Yok sıfır tahammül insan kendini sevmiyorsa ben g. tümü de yırtsam sevmicek zaten
Aynen öyle. Bir defasında sitede öyle birine az öz güvenli ol demiştim. Öz güvenli olmakla kabalığı karıştırmıştı.
Herkes eksik olduğu yerden dem vurur, ona sahip olunca her şeyin hallolacağını sanır. Böyle birine ne söylesen ikna olmaz.
Kendini sürekli gömen insanları dinlemeye artık tahammülüm kalmadı
Benim de
Küçükken berberde Berber abi bi müşteriye müşteri Berber abi ben çok tipsizim deyince sus o zaman demişti... Muazzam bir aydınlatıcı çözüm
kendine olmayan bir sorun hakkında ahkam kesenlere tahammül edemiyorum ben de.
Ben de kendine acıyana acımıyorum. Az öz güvenli olun. Benim de var kusurlarım.
Öyle diyenler genellikle çok ama çok güzel oluyorlar
Edemiyorum çünkü tipsiz insan yok bakımsız insan vardır.
Bu tip insanlar çok yoruyor. Tahammül edemiyorum
Ben de
Çok tipsizim kimse bana bakmıyor 🥺🥺
Vah vah 😅😅
Umrumda bile olmuyorlar
Çok haklısın efendim..
Tip her şey mi karakter de lazım
Tip yoksa bi bok olmuyor bence çok boş yapma
Sen boş yapıyorsun. Tip her şey değil. Ne güzel kızlar var çevremde. Bir de yanındaki erkeğin tipine bakıyorum.
😂😂
Kaale almıyorum
Tahammül edemiyorum.
Evet
Yok edemiyorum😀
Çok haklısınız bayan
Bende göreyim tipini
Uzak dururum takintili olurlar
helal olsun la
Adamsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?