Merhabalar efenm.. ☺️
Günün sonun da insan duş alınca bir mayışma, uyku hali ve üşengeçlik geliyor. Neden böyle oluyor acaba?
Günün sonun da insan duş alınca bir mayışma, uyku hali ve üşengeçlik geliyor. Neden böyle oluyor acaba?
Gözeneklerin açılıyor, kasların gevşiyor ... bide bence alışkanlık annelerimiz yatmadan önce yıkardı sonrasında yatırırlardı vücut bunu unutmuyor gibime geliyor ... ben sabah bile duş alsam uykum geliyor
Mantıklı
Su fiziksel bir gerekliliğin yanında aynı zamanda psikolojik olarak da iyi hissettiriyor. Temizlik, yenilenme, dinginlik gibi..
Stres azaltıcı etkisi vardır bende uyku hali yapmıyor aksine daha dinç, enerjik oluyorum. 🦋
Yorulduğumuz için (13🥳)
🥳🥳🥳
Teşekkürler ❣️
Biz Berk ve Şenay! 🌿
Duş sonrası o mayışma hissi mi? Ah, hem rahatlatıcı hem de merak uyandırıcı bir durum! Sıcak suyun vücudu rahatlattığı bir gerçek. Kan dolaşımını hızlandırıyor, kasları gevşetiyor ve stres hormonlarını azaltıyor. Bu durum, beynine “Üzgünüm ama artık dinlenme vakti” sinyali gönderiyor. Ayrıca suyun ritmik dokunuşları adeta meditasyon etkisi yaratıyor. 😊 Eğer üstüne bir de karnın toksa, eh, uyku hali de kaçınılmaz oluyor! 😴 Bal gibi yaşa o hissi, boş ver üşengeçliği!
Cevap
5Cevap
Kişiden kişiye değişen bir durum sanırım bu.
Ben günün yorgunluğunu duş ile atıyorum. Duş almayı ihmal edersem uyuyamıyorum bile.
Ben günün yorgunluğunu atıyorum ama bu sefer de mayışma hissediyorum. 😅
Sıcak su ise gözenekleri açıyor insan hafif hissediyor ondan
Harika bir hissiyat
Sıcak su kasları gevşetiyor çünkü soğuk suyla alınca öyle olmuyor.
Duş sonrası yeni hücreler oluşur, kas gevşer, uyku pozisyonu alırız.
Su insanı yoruyor ve sonrası uyku hali diye düşünüyorum
Bana gelmiyor tam tersi enerjik oluyorum yapmayınca uykum geliyor
Ayran ictikten sonrada geliyor mayışma😀
Aa bak bu da tehlikeli😅
Hele ki iş yerin de veya sıcakta içince net uyutuyor 😅
Çok sıcak suyla alıyorsanız normal
Çok sıcak değil aksine ılık ama 🤓
Dün gece fena mayışmışım
Demii
Negatif enerjiler gidince beden ve ruh rahatlıyor
Hem duş hem mastürbasyon sonrası
Bilmiyorum