Diğer Burada ifşa yeri olsaydı neleri ifşa edersiniz? Dertlibirkızzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Isa duymak istiyorummmmm Güncellemeler9 ay ifsa** Güncellemeler9 ay Soruyu yanlış sormuşum, kendinizle alakalı birsey ifşa etmek seklinde sorucaktim Burada ifşa yeri olsaydı neleri ifşa edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 9 ay Yaşını olduğundan 4-5 kat küçük yazan genç kizlari tavlamaya çalışan abaza amcaları ifşa ederdim 2 3 Yorumla Sinann0600007 9 ay İyice saçmaladın. Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Sinann0600007 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Niye saçmalamışım sinan? Sen de onlardan birisin sanırım Yorumla
MelihCicek01 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 628 cevap paylaştı. öyle şeyi sevmem hep silerim bana güvenip yapılan bişe 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 9 ay Ben yapı gereği kimseyi ifşa etmem. Kimle ne konuştuysam o bende kalır ve başkasına anlatmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay gecen ay kıbrısta zenci bir kızla oldum ve sanırım baba oluyorum al sana ifşa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay FB takılıyorum ifşa etmem kimseyi ama bazen kendim için video çekerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Bi cemaate mensup evli ama kendimi oraya ait hissetmediğimi söylerdim. Ben neden seni stalkladım bilmiyorum 2 0 Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 9 ay Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. Dmden yazan sapık kızları 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. İfşa edecek bir şeyim yok 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece kanı bozuk erkekleri. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç bişey her şey bence kalır 0 1 Yorumla leonidas_3 9 ay *bende Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kimseyi, hiçbirceyi ifşalamam 0 0 Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 9 ay Diğer konusunda 477 cevap paylaştı. Sizi ifsa bağımlıları sizii 😄 0 1 Yorumla justtmurat 9 ay Uzun boylu olmaktan hiç de mutlu değilim Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 9 ay Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. İşim olmaz o tür şeylerleGizlilik esastır 😈 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hic biseyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yaşını olduğundan 4-5 kat küçük yazan genç kizlari tavlamaya çalışan abaza amcaları ifşa ederdim
İyice saçmaladın.
@Sinann0600007
Niye saçmalamışım sinan? Sen de onlardan birisin sanırım
öyle şeyi sevmem hep silerim bana güvenip yapılan bişe
Ben yapı gereği kimseyi ifşa etmem. Kimle ne konuştuysam o bende kalır ve başkasına anlatmam
gecen ay kıbrısta zenci bir kızla oldum ve sanırım baba oluyorum al sana ifşa
kendi şeyimin fotosuyla kendimi ifşa ederdim
FB takılıyorum ifşa etmem kimseyi ama bazen kendim için video çekerim
Bi cemaate mensup evli ama kendimi oraya ait hissetmediğimi söylerdim. Ben neden seni stalkladım bilmiyorum
Dmden yazan sapık kızları
İfşa edecek bir şeyim yok
Sadece kanı bozuk erkekleri.
Hiç bişey her şey bence kalır
*bende
Kimseyi, hiçbirceyi ifşalamam
Sizi ifsa bağımlıları sizii 😄
Uzun boylu olmaktan hiç de mutlu değilim
İfşa edinmedim
İşim olmaz o tür şeylerle
Gizlilik esastır 😈
Ben bakirim ama bazen yalan söylüyorüm