Burç yorumuma göre "boş insanları" çekiyormuşum. Oysa ben terslik çekerim, her işim önce bir ters sonra düz gider 😂 Siz neleri çekiyorsunuz?🤔

Burç yorumuma göre "boş insanları" çekiyormuşum. Oysa ben terslik çekerim, her işim önce bir ters sonra düz gider 😂 Siz neleri çekiyorsunuz?🤔

neyi çekerdim biliyor musun, boş kafaları çekerdim şerrrefsizleri çekerdim cahil avanak bağnaz kesimi çekerdim. Neden bilmiyorum ama kesin çekerdim nedenini sorma kejhsds
Yüreğim parçalandı kız jsajdj sen önce onları çek sonra beraber kıyma makinesinden çekeriz onları 😂
Üstüne beraber selfie de çekeriz ayıpsın 😂🥳
Cevap
18Cevap
Mıknatıslar zıt kutupları çeker, aynı kutupları iter. Ben de kendi zıt kutuplarımı çekerdim herhalde 🤔
Mesela tatlı amerikan kızlarını 😡😡😡
peki niye kızgın surat 😂 tatlı amerikan kızları kızdırdımı seni 😱
Biri Karadeniz erkeği yazıp yanına kalp atacağına kusmuk emojisi attı 🙄 artık hepsi düşmanım 🙄
henüz seni tanımamış kızma ona tanısa fikri değişirdi 😂😂
Genellemelerden nefret ediyorum 🥺 Ben de yapıyorum belki. Yaparsam uyarın 😂
Ben uyarmam, muhtemelen üzerime alınmam alınan uyarsın 😂😂
Amaann neyse. Ben yaparsam hak ettikleri için yaparum zaten.
Aslan neyi çekiyor. Nerede o burç yorumu. Bakayım ne saçmalamılar 😂😂
Sen aslan mısın😱 ben bunu yeni öğreniyorum😱Tivitırda burç yorumu okuyordum öyle yazıyordu.
Aslan ve Yükselen♌️
Sen istiyor 1, gökten yağıyor 2 3 5
Sen anlat onlar dinlesin, sözlerinle gözüne kestirdiğin flört avının aklını başından alırsın
Eğer istersen Love yapabilirsin, cesaret et evet de, yürü koş sana serbest
Ne demek şimdi bu 🤔 etrafım kızlarla çevrili ve hepsi benim onları tavlamamı mı bekliyorlar 🤔
Yok anam ben zengin alırım alırsam. Yoksa işim olmaz 😂
Nasıl bilmezsin aslan olduğumu. Aslan gibi delikanlıyım görmüyor musun 😡
Hem sana sürekli 2 Ağustos 2027 de evleneceksin diyorum. Neden 2 Ağustos diyorum düşünmedin mi hiç 😂 😂
Birde diyor ki 2 3 5 😂 hepsini toplasan bir zengin kadın eder bence düşün bunu🤭😂
Burç ne diye düşünmemişim🤭 borç düşünmekten burç düşünemedim😂 ama geçen sana sordum niye 2 Ağustos diye sebebi söylemedin ne bileyim ben🤔
Çok eşli olamam. Hepsine zaman ayırmak gerek. Bir tane zengin olsun tüm vakit onun olsun 😂
Artık öğrenmiş oldun 2 Ağustos sırrını. O güne ellerinle, emeğinle hazırladığın harika hediyeyi bekliyorum 😎😎
Ahahaha birde romantik 😂 hem zengin arayıp hem böyle romantik olman 🥺
Doğduğu günü beni evlendireceği gün seçmiş 😂 senin doğum gününü mü kutlayım evlendiğim için yas mı tutayım bilemedim😂😂
Geçim sıkıntısı çekmek istemediğim için zengin karı merakım var. Yoksa çok romantik, harikalar harikası biriyimdir. Az çok biliyorsun beni 😎😂
Daha dur o tarihe neler neler sıkıltıracapım 😂
Bilmem mi 😂🤭🤜🤛
Sen beni borç batağına sürükleyeceksin😱 ama dostumsun yapmazsın öyle şeyler 😇 dimi yapmazsın🥺
Çok güvenme 😈
Zengin karı bulamazsam geçimimi seni dolandırarak sağlamayı planlıyorum 😂 planlarımı yapmaya başladım şimdiden 😂
yaaa😇 dolandırırken bile dürüst güvenme diyor😇 nasıl güvenmeyim şimdi 😂😂
Sence ben o planlara düşer miyim🤔 dua ette borçlu çıkma😂
Ava çıkarken av olmak da var bu hayatta. Kim kimi koparırsa 😂
Aklıma koyduğumu yaparım haberin olsun 😎
Beni beni totitotini 🥺 kandırmazsın🥺
Hiç yalan dolan olmayacak ki kandırmış olayım 🤔 hep gerçekleri söyleyeceğim ama yine de dolandırılmış olacaksın 😂
Ben AKaKesKinKa'yım. AKaKesKinKa 😎
Ahaha torti bunu unutmaz😎 harcadı beni🥺
Ben kaçayım iyi geceler dost mu düşman mı emin olamadığım dostum 😂😂
İyi geceler totitoti. Her zaman dostunum rahat ol 😂
Rüyanda sayısal loto kazanan numaraları gör inşallah 🥴😂
Çok çok amin 🙏😇 sende görürsün inş... 🤣
Vay canısına 😳 senin benden erken uyuduğun zamanlar da varmış 😳 benim uykumu ne kaçırdı da uyumadım acaba 🤔
O zamanlar erken uyumuyordun ki🤔 gece yorumlaşıuorduk hatırlıyorum 🤔 ama ben erken uyumuşum noldu acaba 😂 kesin çok yorgundum ya da erken kalkacağım bir gündü 🤔
Evet sahura kadar uyumazdım. Sahurdan sonra da uykuya dalamazdım 😂 ramazan benim uyku düzenini çok bozuyor 😂
Seneye kadar daha çok var 😂 tadını çıkar uykulu günlerin 🥳
Hep beraber inşallah 😂
Mıknatıs'ın çekebileceğini tek şey demir 😂 mecazi olarakta yaklaşmak isteyen herşeyi 😂
Şşşş mantık git burdan 😂
😂😂😂
Beni cekiyorsun evet farkettim😊 benim mıknatıs olmama gerek yok boyle de cekiyorum inan ki
Seni çektiğimi nereden çıkardın?
Anlıyorum 😂
Maskelileri, rol yapanları, özü sözü ters düz olanları..
Meraklı insanları çekiyorum.
Zaten mıknatıs gibiyim bütün kötülükleri çekiyorum bütün yalan dolanları çekiyorum
demir celik transmisyon çeligi otomat çeliği bir tek paslanmaz çeliği çekemezdim
Aşk
Sevgi Sevda
Tutku
Huzur
Mutluluk
Para
Güç
Metal olan bi çok şeyi çekerim , alüminyum, paslanmaz , pirinç , bakır bir kaç metaryel hariç 🤔
Delisi pesimden ayrılmaz akıllısı bana denk gelmez... Nerde anormal var hemen çekerim
Mıknatısın itiş gücünü kullanmak isterdim çoğu şeye karşı
Ne kadar uzak durmak ve hayatımda olmasını istemediğim şey var ise kendime çekme özelliğine sahibim..
Zıt kutbumu djsj
İyiysen kötüyü çekicen 🤔 olmaz, sen kötü ol da iyiyi çek 😂
Akıllıysam da deliyi fkdjs
ahahaha iyimi oldu kötümü pek bilemedim hayırlısı olsun 😂
Güzellikleri çekmeyi diliyorum 😌 bazen şirifsizler denk geliyor onlara da şut çekmek lazım
Karadeniz erkeği 🤮🤢
niye kız sevmiyormusun 😂
Yok aşkım 😂😂😂🤮
Çok doğru yapıyorsun sevilecek gibi değiller 😂😂 ( @akakeskinka böyle dediğimi duymasın 🤭)
🥺🥺🥺
Kalbim zart, kalbim zurt oldu 🥺
Finans sektörüne dair herşeyi.
Sıkıntılı tipleri 😏
Hep kötülüğü çekiyorum.
@r_engarenkyollar gelse okey. 😂
Kimseyi çekemem kendimi zor çekiyorum
Kimseyi çekemem 🙄
Belayı 😄
Aç gözlüleri
5g olmak varken
Daha çok iterdim