İhtiyar delikanli filminin sonunu tam anlayamadim anlatir misiniz? Film cok guzeldi o adam
Mianin babasi mi?
Mianin babasi mi?
filmin sonunda ikisi de hipnoz edilmişti galiba... çok oluyor izleyeli tam hatırlamıyorum...
bu arada zaman ne çabuk geçiyor... 2973 oldu mu yaw :D :D :D
Nasil hipnoz oluyorlar peki?
yaw bir tane kadın hipnoz ediyor bunları hatırlamıyor musun... zaten ilk başta intikam olayı da hipnoz ile başlıyor... filmin sonuna doğru intikam alan adam açıklamıştı her şeyi...
nasıl seyrettin sen onu... seyredeli yıllar oluyor senden iyi hatırlıyorum olanları gibi geliyor bana :D :D
Aa o cinli kadin mi yoksa guzel bir kadin var o mu hipnoz etmisti
hee... hani bir anda sokak ortasında kırmızı şemsiye ile ortaya çıkan kadın var ya... her haltı o yedi işte :D :D kızına aşık ettirdi babasını... sonra da eleman
'' ben kardeşime aşıktımtım... sende şimdi kızınla ilişki içindesin... nasıl iyi mi böyle ''
dedi... sonra dilini kesti falan filan :D :D iyiydi iyi... 10 numara bir film aslında... ama anlayana :D :D :D
Kim kardesine aşikmiş?
Kimin dilini kesti?
tamam belli ki sen filmi izlememişsin... ben sana daha fazla filmi anlatmayayım... :D :D
zaten bu hesabında kapanır birazdan... ben sana veda edeyim iyisi :D :D :D
Melisa2974 hesabı ile yeniden görüşmek üzere :D :D
Off ya
İzledim bazi kisimlari kacirmisim dil olayi kime aitti
sen hangi oldboy filmini izledin... 2003 kore yapımı olan mı 2013 te amerikalıların yaptığı uyduruk filmi mi...
bu kadar şeyi kaçırmış olamazsın... eğer amerika yapımı olanı seyrettiysen o film berbat olmuş... 2003 te çekilen filmi seyret...
orijinal film o...
Amerikan yapimimolan
adam kendi kızını işte yapıyor. ama hak eti şerefsiz :D
Öyle bir film mi var :Ddd
Evet:)
:):)
Cevap
6Cevap
İzlemedim
Tekrar hoş geldin Melisa şapkalı fotoğrafın daha iyiydi
2973. hesapla yine karşımızdasın...
Kendi kızıyla uff cok acı bir film
Ohaa ama bende oyle anladim yanlis anlamis olabilir miyim diye baktim
Yok hatta dilinide o adamın kardeşiyle ilişkisini kimseye söylemiyeceğini onun köpeği olcağını flan flan baya oldu izleyeli
kızıyla sevişti yani adam.
Ama bir intikam boyle olmamali cok sacma
senaryo o şekilde
evet
adam öz kızına
kız öz babasına aşık oluyor
Pislik
bana mı diyon
aynen oyle, gayet guzel anlamıssın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar