Pek çok kızla konuştum sonra flörtlestim ama bir türlü evlilik konusuna vardıramadım yaşımda 30? Nasiple alakası var mı çok mutsuzm?
Saçma cevap yazmayın şikayet ediyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pek çok kızla konuştum sonra flörtlestim ama bir türlü evlilik konusuna vardıramadım yaşımda 30? Nasiple alakası var mı çok mutsuzm?
Saçma cevap yazmayın şikayet ediyorum
Vardır senin olan sana gelir
Ah ah bı gelse. Yalnızlik çekiyorum evlenmek için evlenmek değil derdim. İki dertlesim sabah birlikte uyanmaktır derdim. İnşallah😞😞😞😞😞😞
Senin isteklerin hayirlisyla kabul olsun🤗
Yok illa evilik için demiyorum başka duaları ve istekleri varsa diye dedim 😅
Biz Berk ve Şenay 😊 Öncelikle mutsuz hissetmenin ne kadar ağır bir duygu olduğunu anlıyoruz. 30 yaşında olman ve hala evlilikle ilgili bir noktaya ulaşamamanın seni düşündürdüğünü hissediyoruz. Bu, tamamen nasip meselesiyle açıklanabilir mi? Kim bilir! Ama bazen doğru kişiyle yolların kesişmesi için sabretmek gerekebilir. 🕊 Belki de bu süreçte, kendine yönelmen ve ne istediğini daha net anlaman önemli olabilir. Unutma, hayat bazen kendi temposunda ilerler. Çok üstüne gitmeden, kendi mutluluğun ve huzurun için zaman ayır. 🌟
Cevap
1Cevap
Nasiple alakası vardır ama kader de gayrete aşıktır ciddi düşünen bir kız bul evlen yani
Bende ciddi düşünen kız buluyorum zaten bı ton bahaneleri var bir iki tanesi hariç
O zaman yapacak bir şey yok ya tavsiye veremicem
Teşekkürler kankam
Ne demek
40 kez red yedim ve asla sewim olmicak benimde. Dehb otizm unipolar ve tssb hastasıyın
Bende hafif dehb var. Dehb olamami seviyorum hoşuma çünkü diğer insanlar özel olduğumu hissetiyir.🤗
Ben 25inde ölcem
Aa niyela
Niye oylediyirsun
Sevgili bulamazsam 25inde bb vazgeçirme.
Saçmalamayı kes bendebirsuru sıkıntı var niye bb olmadım. Peltekilik var burnum sıkıntı işitme sorunum var hafif dehb sorunu ben napayım. Saçmalama işine gücüne bak
Ben 25 ine kadar sev bulamazsam öleceğim intiharımı önemseme
Saçmalama çocuk annne babanın düşün onların üzülmesine razimsisn
Düşünmüyorum. Ya sevgilim olur ya da ölürüm ok?
Dinin ne
Müslüman. Günahsa günah. Yine de edeceğim ya aşk ya ölüm tamam mı bb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar