1 yılDeğişik karmaşık geçiyor çok farklı duygular içinde huzurlu ve mutlu ama bir tarafım eksik geçiyor tanrıya şükür nefes alıyoruz ya olsun mutlu olmasak da Olur olanla yetiniriz ….
15 Yorumla- 1 yıl
Bazen duygular gecenin sessizliğinde bize oyunlar oynar evet dogrudur yanlız hissederiz ve kendimizi mutsuz da hissedebiliriz ama onun içinde huzur olduğunu da biliriz. Kendimizi bazen buna ihtiyacimizin olduğunu bilmeyiz ama o ani iyi dinler ve degerlendirirsek aslında bize iyi bir yol gösteren zaman dilimi olduğunu anlariz. gecen güzel geçsin prenses🌹🧿🙏
- 1 yıl
Sağolasın güzel yorumun icin saygılar efendim gecemiz hep güzel geçsin sevdiklerimizle huzurla 🌹🌹🦋
- 1 yıl
Amin ağzına sağlık pamuk prenses her daim dostluğumuz olsun iyi bir dost sun🌹🙏
- 1 yıl
Cok teşekkür ediyorum güzel insan yüreğine sağlık dostluk bakii olsun en kıymetlisi Saygı Sevgi huzur veren dostluklar vesselam 🌹🌹🌹🌹🦋🦋🦋
- 1 yıl
🌹🧿🙏
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 825 cevap paylaştı.
u 1 yılSoğuk ❄🍃, hissiz, ifadesiz..
117 Yorumla- 1 yıl
Bu günü özlemle bekledik belki.. sıcaklar kavurur ken biz kiymetini bilemedik hep tersini istedik. hani birini olduğun gibi kabul etmemek gibi bir his duygu bu.. hisler ve ifadesiz düşünceler de bir yıldız gibidir. hani beğenmediğin bir elbiseyi zorla hiymene benzer. onunda çaresi ondan kurtulmak olur. sendenm ondan kurtulmalısın.. bu senin elinde olan bir ruh hali. düzenini değiştir bu gece her şeyin akisni yap seni kim tutuyor ki,? hadi sallanma istersen bu gece değişsin 🧿🌹🙏
- 1 yıl
Bu ne yaaa manas mı bu 😱😳
- 1 yıl
Hayir belki sana iyi gelcek değişiklikler olabilir bu gece. ozaman ne soğuk kalir, ne hissizlik ve ifadesiz bir düşünce. Sana iyi gelmeyen ne varsa 1 gece için kurtul 🌹🧿🙏
- 1 yıl
Teşekkürler güzel tavsiye için sağ olun 🙏
- 1 yıl
Keşke bir gecede her şey çözümlense tüm üzüntüler kırgınlıklar bitse nasip diyorum.
- 1 yıl
Rica ederim haklısın her konuda keşke diyoruz.. fakat şunu unutma ben kendi fikrimi söylüyorum. Çözüm sensin bihter bunu unutma her şey sende başlar unutma sende biter. sadece sorunun kaynağını bulmak yeter sevgi ve saygılar 🌹🙏🧿
- 1 yıl
Teşekkürler 💫
- 1 yıl
Günaydın 🌞Rica ederim🌹🧿🙏
- 1 yıl
Günaydınss 😌
- 1 yıl
Günaydın ☀️🌞🌹
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim bugünkü falımız ne fggg
- 1 yıl
Rica ederim ağzına sağlık. Fal derken😂ruh Jale simay mi ay yildiz mi😂
- 1 yıl
Runik alfabeli olsun 😄
- 1 yıl
Ahah bak yaa futhark dan gelicem o zaman😂
- 1 yıl
Peki R AE T KIİ B.. Sen bunun ilmini biliyorsun zaten r buhinleri temsil eder Göktürk ler den rain çağı da buna dahildir. mesela bir romanda der ki sen göklerin tayin ettiği aşk i temsil ederken ben yer yüzünde sana muhtaç açık ellerimle yalvardim.. sen beni duymadım ben usyan ettim ne canlar aldim der.. bu misal 🌹🙏🧿 alta atmışım kazayla bende bunhatalar varsa yandık kötü değil ama oluyor kazalar
- 1 yıl
Tam ruh halim örneğinde paralel 😂
- 1 yıl
Dedi birisi🧿😂🌹🙏
huzursuzum uyuyamıyorum
19 Yorumla- 1 yıl
Neden? bence gecene renk kat kendini mutlu edecek bir su al yanına bir kitap ta olur. huzur sensin umutma🌹
- 1 yıl
Kendini rahatlarmak için ihlamur ve limon dene sana iyi gelcel 1 kitap al eline gerçekten kendini iyi hissedersin 🌹🧿
- 1 yıl
Rica ederim kalbi güzel insan hepimzi güzeliz sadece üstümüzden renkleri görmezden geliyoruz hepsi bu. anara pembe ayse sari yakup kirmizi ben mavi olay bu aslında 🧿🌹sevgiler le kalin rahat olun hepsi sizde var sadece fark edemiyorsunuz. huzur sensin anara🙏🧿🌹
- 1 yıl
Rica ederim güzel insan🌹🙏🧿
- 1 yıl
🌹🙏
1 yılAfiyet olsun kardeşim. İyi bende balkon sefası sigara enerji içeceği. Aslında yapmamam gerek önümüzdeki ocakta dövüşüm olabilir ama bazen kafa darlanıyor
15 Yorumla- 1 yıl
Sağol kardeşim sanada afiyet aslan parçası takma kafana bazen bunlar olurken bile kendini huzur lu hissettiğin seylere doğru sal. balkon geceye ayla yildizlari izlerken huzurlu bir atmosfer verir ayrina derler bunu tarot bile bilmez kaberin değişimdir ruhu birkair sessizliğe o sensin seni bul. gecen guzel olsun🧿🍺
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim ilker hocam iyi akşamlar.🫡
- 1 yıl
Rica ederim kardeşim keyif aldım kendinizi anlatmanizdan huzurlu nice güzel gecelerin olsun kardeşim 🍺🧿🙏
- 1 yıl
Rica ederim. Anlatırım ben neyse o. Mış gibi yapanlardan olamıyorum asla.😅
- 1 yıl
Sizin adiniza sevindim her zaman bu hislerle ve duygular ile olun mutlu olun🌹🙏🧿
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Gecen cipsler, sohbetler ve müzikle mi geçiyor yoksa sessiz bir dinginlikle mi? Videoda bir şeyler paylaştın, o da geceye eşlik ediyor galiba! Anı keyifli kılmayı seviyorsun, öyle hissediyoruz. Bizimki ise kahveyle hafif bir film eşliğinde. Şu havalarını dinlemek isterdik doğrusu! 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
m 1 yılBenim "Tuborg" çantam vardı, içinde de mızıkam 😂
Dün film izlerken uyuya kalmışım
15 Yorumla- 1 yıl
Günaydın pamuk prensesim🌞🌹oo bakıyorum kovboyum diyorsun ahaha yakışır kardeşime yaa atını al gel😂kesin kovboy izliyordun itiraf et🌹🧿🙏
- 1 yıl
Hayır 😂
- 1 yıl
Kesin canım 😂😂
- 1 yıl
Kovboy filmlerini sevmiyorum abi
- 1 yıl
Oo ben hala izliyorum sirf o mızıka için 😂😂
1 yılÇalışmak ile geçiyor. Yoğun bugün. Uykusuz.
11 Yorumla- 1 yıl
Allah kolaylık versin hayırlı işlerin olsun abim🙏sen gece biz gündüz abi hayatımız çalışmak. yoğun olmasi kötü abi az kafa dinlemek lazkm. günün gecen hayatin her daim huzurlu olsun abi🧿🙏
1 yılİşten şimdi çıktım. Yorgun, hasta. Bu şekilim🤧
11 Yorumla- 1 yıl
Süpersin hala kızı , allah kolaylık versin hepimizin işi ve gücü maalesef çalışmak ta bize ozgu. öncelikle geçmiş olsun kuzum nasil hala toparlamadın mi meleğim yaaaa. sana laf söylüyoruz dinleyen kim ki yaa su su su kifli ye ye ye ama nerde bizim haylaz kizimiz parklarda aksama kadar koşturur yaa. kiyamam sana dinlen kuzum 🌹🧿🙏
Biraz yorgun ve halsiz geçiyor sadece, onun dışında normal gibi sanırım
19 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun tuzlu su almanızı isterdim büyük ihtimal tuz. geceniz çok iyi geçsin yeniden Geçmiş olsun kardeşim 🌹🙏🧿
- 1 yıl
Rica ederim kendien dikkat et tuz su bunu yap iç emi 5 dk iyisin.1 su bardağı suya 1 tatli kaşığı tuzu silme ama tepeleme degil.. koy karıştır erisin onu iç 5 dk kalamz geçer geçmiş olsun yeniden🌹🧿🙏
- 1 yıl
Evet mutlaka dene rica ederim daha iyi ol inşallah 🌹🧿🙏
- 1 yıl
5 dk sonuç inşallah 🌹🧿🙏
- 1 yıl
🌹🧿🙏
1 yılEvde olduğum için kesinlikle iyi ve soğuk çayımı içiyorum uzanarak anın tadını çıkartıyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Süpersin afiyet şeker olsun günün ve gecen iyi geciyor be daha iyi geçmesini diliyorum🧿🌹
- 1 yıl
Teşekkürler beyefendii, size de afiyet olsun ve sizinde gününüzün iyi geçmesini ve bozulmamasını diliyorum🌝
- 1 yıl
Rica ederim🌹bu tatlı ve güzel düşüncelerin her daim olsun ve seni asla bırakmasın 🌹kalbi güzel insan her günün neşe ve mutluluk olsun🌹🙏🧿
1 yılYolculuğa çıkacam. Saatin gelmesini bekliyorum
16 Yorumla- 1 yıl
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim🌹🧿🙏
- 1 yıl
Allah razı olsun. Teşekkür ederim 🙏🌹
- 1 yıl
Rica ederim yaa o nasil laf🌹 Allah senden razi olsun kazasız belasız güle güle gidip gelin🙏🌹🧿
- 1 yıl
🌹🙏sağolasın
- 1 yıl
Sende sağol kuzum 🌹🙏🧿
- 1 yıl
Peki R AE T KIİ B.. Sen bunun ilmini biliyorsun zaten r buhinleri temsil eder Göktürk ler den rain çağı da buna dahildir. mesela bir romanda der ki sen göklerin tayin ettiği aşk i temsil ederken ben yer yüzünde sana muhtaç açık ellerimle yalvardim.. sen beni duymadım ben usyan ettim ne canlar aldim der.. bu misal 🌹🙏🧿
Güzel geçiyoo müzik dinliyorum 🥳
13 Yorumla- 1 yıl
Gecenin güzel geçmesine sevindim🌹daha iyi olmasını diliyorum 🧿🙏🌹
- 1 yıl
Rica ederim iyi eğlenceler 🧿🙏🌹
1 yılBalkona tünedim kalkasım yok
11 Yorumla- 1 yıl
Eve geçsem al benden de o kadar dim polis olmasin da😂🌹🙏
1 yılAğrı sızı başım ağrıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun az tuzlu su tüketin 2 dk geçer güzel agrisiz mutlu bir gece diliyorum 🌹🙏🧿
Tuhaf ve rahatsız edici geçiyor
11 Yorumla- 1 yıl
Bunu değiştirmek senin elinde huzur bulduğun şeyleri yapmalısın sana iyi gelen ne varsa onda kal bu gece🌹🧿
1 yılGece olmadı daha yeni başlıyor sakin relaks.🦋
13 Yorumla- 1 yıl
Gece insanin duyguları ile başlar sana güneş doğarken ona karanlık çöker unutmaki aksam 10 da veda ederken gecen 10 dan sonra başlar 🌹
- 1 yıl
'Ki' ayrı 🤪
Akşam farklı gece farklı beyefendi.🥴
Neyse iyi "Geceler ".😆 - 1 yıl
Demekki biz hayati baska yasiyoruz. noktalara takılmış bir virgüle ne dersin? kendini bul demelisin... siz elestiriye gelmişsiniz soruya değil oda sizin huzursuz bir insan olduğunuzun ornegi. cicekte tozu aramak ariya düşer ustune pisliğini birakan sinege degil. O zaten çiçeğin rengini bile bilmez kendini begenen başkasında nokta arayan dan bir şey olmaz. relax insan olun sevin eglenin kedinize eziyet ederek baskasini eleştirmeyin kardeşim felsefen sana eglence bzie kalsin saygilar🌹🙏
- Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı.
1 yılGeceler bizimle olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Olsun çiçeğim gece bizim rengimiz biz beyazi sevmedik zaten ondan kefen bize yakışmaz dedik🌹🧿🙏
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soru cevaplayarak..
13 Yorumla- 1 yıl
Süpersin ablam hg ağzına sağlık 🌹
- 1 yıl
Rica ederim ablam🌹🦋🌞🦋🧿🙏
1 yılYoldaýım hızlı geciyor
11 Yorumla- 1 yıl
Süper hayırlı yolculuklar kazasiz belasiz daha iyi olsun günün 🍺🍺
1 yılSakin ve hüzünlü..
21 Yorumla- 1 yıl
Sakin olması çok iyi dilerim hüzünlerin kaybolur🌹🧿🙏
1 yılKeyifli ve hareketli geçiyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Supersin daha iyi geçmesini dilerim en güzel geceler seninle olsun🌹🙏🧿
1 yılSüper
21 Yorumla- 1 yıl
Harikasın daha iyi geçer inşallah 🌹🧿
1 yılDingin geçiyor 😊
11 Yorumla- 1 yıl
Süper sakin olsun mutlu etsin
1 yılGecem uyuyarak geçti
13 Yorumla- 1 yıl
Bazen uyursun bazen uyutmaz o geceye nasıl başladığın önemli 🌹gecen her zaman güzel olsun🌹🧿🙏
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim 🌹🙏🧿
Bomboştu
11 Yorumla- 1 yıl
Bazen boş da geçer bazen geceye de sığmayan anılar la dolar. gecen güzel olsun🧿🙏🌹
Diğer konusunda 823 cevap paylaştı. Müzikli
11 Yorumla- 1 yıl
Geceniz eğlencenizve müziğinizi eksik olmasın. Bir ömür huzur sağlık ve mutluluk içinde olun🌹🙏🧿
1 yılGüzel geçiyor
15 Yorumla- 1 yıl
Her zaman güzel geçsin inşallah 🙏daha iyi geçmesi dileğiyle iyi geceler🌹🧿🙏
- 1 yıl
Amin hepimiz için İnşallah teşekkür ederim iyi geceler 😊🙏🏻
- 1 yıl
Amin🙏 ben teşekkür ederim her şey için🌹Daha iyi geceler , gündüzler ve yarınlar dilerim🌹🧿🙏
- 1 yıl
Çok sağolun 🙏🏻
- 1 yıl
🌹🙏
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. normal sakin sessiz
13 Yorumla- 1 yıl
Huzur senden yana ozaman.. huzurlu nice güzel gecelerin olsun 🧿🙏
- 1 yıl
Rica ederim teşekkürler 🧿🙏🌹
1 yılGüzel geçiyor
13 Yorumla- 1 yıl
Süpersin daha iyi geçsin inşallah 🌹🧿
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rics ederim🌹
1 yılGeçmiyor
11 Yorumla- 1 yıl
İnşallah zorluk içinde olmaz gerisi sorunsuz olsun 🌹
1 yılİğrenç
13 Yorumla- 1 yıl
Yap bir güzellik gecene daha iyi olsun🌹🧿
- 1 yıl
Ne istiyorsun yapim
- 1 yıl
Ben değil sen kendin için yap güzellikleri yanlış anladınız. gününüz daha iyi olması için 🧿🙏🌹
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılGüzel geçiyor
13 Yorumla- 1 yıl
Süper herzaman güzel geçsin inşallah 🌹
- 1 yıl
Teşekkür ederim sizin de güzel geçsin 😊
- 1 yıl
Rica ederim ben teşekkür ederim🌹🦋🧿🙏
- Diğer konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılİyi, fena değil
13 Yorumla- 1 yıl
Süpersin 🧿
- 1 yıl
Eyvallah 🙏🙂
- 1 yıl
Eyw dostum🍺🙏
1 yılGeçmiyo 😑
13 Yorumla- 1 yıl
Geçer inşallah yaaa takılma 🌹
- 1 yıl
😬😬😬
- 1 yıl
🌹🦋🧿
1 yılAfiyet olsun.
11 Yorumla- 1 yıl
Sağol Beraber olsun🍺
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel olmasına çok sevindim🌹dilerim daha da güzel olur🧿🌹🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılKötü.
13 Yorumla- 1 yıl
Bence bu gece. her şeyi tersine çevirin daha iyi hissedersiniz gecen güzel olsun 🌹🙏🧿
Cevap sahibi1 yılBenim yerime de için djdjjs
- 1 yıl
Tabiki seve seve 🌹🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılSerin ve güzel
13 Yorumla- 1 yıl
Süper sizin adınıza sevindim her zaman istediğiniz mutlulukta geçsin gününüz 🌹🙏🧿
Cevap sahibi1 yılİnşallah sizinde
- 1 yıl
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🌹🧿🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılDinlenerek
13 Yorumla- 1 yıl
En iyisini yapıyorsun 🌹
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler:))
- 1 yıl
Rica ederim🌹
1 yılTv izliyom
11 Yorumla- 1 yıl
Eglenceli bencede iyi