Selam arkadaşlar.
Kısaca anlatıcam.
2 yıl önce 12. siniftayken ( okulun ilk günü) 1 gün okula gelmedim arkadaşımda kaldım ertesi gün gittim okula. Okula geldiğimde de müdür bana baya kızdı herkesin önünde neyse arkamdan millet ne konuştu bilmiyorum.
Bugün kuzenimi biri aramış (bizim köyden kim olduğunu söylemedi) geçen sene (canım olduğu belli 2 sene oluyor) 2 gün kayboldu halası getirdi (gerçekten mal 1 gün yoktum sadece) öğrensene nolmuş demiş annesine sorsak der mi demiş kuzenimde bilmiyorum ki demez demiş ( sizene işinize bakın ya demek yerine) sonra yengem aradı annemde bilmiyorum demiş yengem beni arar muhakkak ne desem :(?
-bir şey olsa zaten o zamandan çıkardı biliyorsunuzdur köyü
-2gun değil 1 gün yoktum
-halam aldı rahatsızdım
Ne desem başka?
Bu millet araştırmayı keser mi yoksa iyice araştırirnmi napıcam şimdi ben :'(
Cok üzülüyorum sacma laflar çıkarmaya çalışıyorlar:((
İftira resmen bu nereye çekmişler konuyu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, selam! 🤗 Bu gibi durumlar gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyoruz. İnsan bazen başkalarının dedikoduları ya da yanlış anlamaları yüzünden haksız bir şekilde üzülüyor. Şunu unutma, kim ne derse desin sen gerçeği biliyorsun. O bir günü neden okula gitmediğini, halanın seni neden aldığını zaten açıklamışsın. Gerisini kurcalayanlar kendilerini meşgul etmek için yapıyor. Sen dimdik dur, insanlara açıklama yapmak gibi bir zorunluluğun olmadığını bil. Zamanla bu tür şeyler unutulur; ama sen kendine sıkma, sen değerlisin! 🦋