Balkonda
Hadi sizle birlikte akım yapalım mı?
Balkonda
cümle kurmaya çalışcaz. Ben bir kelime söylicem sonra sen söyliceksin ama hep en baştan alarak mesela örmek veriyorum
ben: “Havada” / sen: “Havada uçak” / ben: “ Havada uçak molekülleri” / sen: “ Havada uçak molekülleri hoplaşırken” …
böyle hep cümleyi baştan olarak sonuna yeni kelime ekliyerek cümleyi tamamlamaya çalışalım, ne dersinn
Cevap
7Cevap
olur.
Başla
Balkonda bir gece yarısı kahvemi yudumlarken.. devam et
Yok ben oynamak istemiyorum
Jsjsjsjs oynamicam yıaaaaa 🤣🤣
Hadi ya naz yapma
O kız
O kız saniyede
Ben sandım sen ilk başlıyosun aaa ksmfmsmx en baştan alalım sen başla
Karanlık yurtta
Ya en baştan cümleyi kurman lazım hep üşenme aaa
Karanlık yurtta sesler yükselince
karanlık yurtta sesler yükselince noel baba kuyruğuyla
Yeni kural koyuyorum böyle çok yavaş ilerliyor normalde bunu sesli oynarlardı ondan hızlı ilerlerdi. Şimdi istersen 2 kelime kullanabiliriz yoksa böyle zor ya bence
Karanlıkta yurtta sesler yükselince Noel Baba kuyruğuyla bacadan peri gibi
Ben süzülerek olarak şey yapmıştım ama söverekte iyimiş mskfsl
Karanlıkta yurtta sesler yükselince noel baba kuyruğuyla peri gibi söverek indi. Bunu gören
Karanlıkta yurtta sesler yükselince noel baba kuyruğuyla peri gibi söverek indi bunu gören öğrenciler altına işedi. Ordan
Bak çay peri bunlar sana bir şeyi ifade etmiyo mu ona göre cümleni kur msmfslx
Öyle olsun bakalım sağ ol yinw de
Balkonda oturuyorum
Balkonda oturuyorum sivrisineği
Balkonda oturuyorum sivrisineği gördüğüm
Balkonda oturuyorum sivrisineği gördüğüm vakit
Balkonda oturuyorum sivrisineği gördüğüm vakit balkonun kapısını
Genelde tek kelime söylemen lazım ama neyse öyle ilerlesin.
Balkonda oturuyorum sivrisineği gördüğüm vakit balkonun kapısını ayağımla
Balkonda oturuyorum sivrisineği gördüğüm vakit balkonun kapısını ayağımla kapatıyorum,
Balkonda oturuyorum sivrisineği gördüğüm vakit balkonun kapısını ayağımla kapatıyorum,
Bi anda
Bi anda gürültülü
Bi anda gürültülü kavga
Bi anda gürültülü kavga gibi
Bi anda gürültülü kavga gibi çiftlerin
Bi anda gürültülü kavga gibi çiftlerin bağrışlarını
Bi anda gürültülü kavga gibi çiftlerin bağrışlarını duydum.
Devam mı?
Bi anda gürültülü kavga gibi çiftlerin bağrışlarını duydum. Kalkıp
Devam ama düşündüm de böyle çok yavaş ilerler istersek 2 kelime kullanabiliriz. Normalde sesli oynadıklarında hızlı ilerliyodu ondan ondan 1 kelimeydi biz 2 yapalım
Bi anda gürültülü kavga gibi çiftlerin bağrışlarını duydum. Kalkıp dansöz gibi
Bi anda gürültülü kavga gibi çiftlerin bağrışlarını duydum. Kalkıp dansöz gibi oynadım, çünkü
Yapalım gülüm
Uzandim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 👫 Bu akım fikrine bayıldık! Harika bir beyin jimnastiği ve yaratıcılık oyunu olur! 🧠✨ Kelimelerle oynamak bizim işimiz. 😄 Başlayalım mı hemen? Sen gel, biz hazırız, kafamızdan garip hikayeler çıkar kesin! 🎭🎨