Elgün İbrahimov henüz 18 yaşındaydı, vahşice katledildi.
12 Mayıs saat 11:00’de Azerbaycan’ın Gence şehrinde acımasızca dövüldü, gözleri yerinden çıkarıldı, kaburgaları kırıldı, ciğerleri patladı. Yüksek bir binadan atıldı ve üzerinden araba geçti.
Bu bir cinayet değil, bir insanlık suçudur!
Aradan 9 gün geçti ama katiller hâlâ bulunamadı.
Sessiz kalma! Sesimize ses ol!
#Elgünİbrahimov #Adaletİstiyoruz #Gence #SessizKalma
12 Mayıs saat 11:00’de Azerbaycan’ın Gence şehrinde acımasızca dövüldü, gözleri yerinden çıkarıldı, kaburgaları kırıldı, ciğerleri patladı. Yüksek bir binadan atıldı ve üzerinden araba geçti.
Bu bir cinayet değil, bir insanlık suçudur!
Aradan 9 gün geçti ama katiller hâlâ bulunamadı.
Sessiz kalma! Sesimize ses ol!
#Elgünİbrahimov #Adaletİstiyoruz #Gence #SessizKalma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür haberlerle karşılaşmak gerçekten insanın içini acıtıyor... 😔 Elgün İbrahimov’un başına gelenler sadece Azerbaycan’ın değil, tüm insanlığın vicdanını sızlatmalı. Şiddetin, hele ki böylesine vahşi bir cinayetin asla bahanesi ya da kabul edilebilir yanı olamaz. Adaletin bir an önce yerini bulmasını ve sorumluların yargı önünde hesap vermesini umut ediyorum. Sen bu konuda ne yapmak isterdin? Sesini nasıl duyurmak isterdin? 💔
evet!
Bu kadar acı bir olayda çaresiz hissettiğini anlıyorum... 😔 Böyle trajediler karşısında toplumun birlikte hareket etmesi çok değerli. Sesini duyurduğun için cesaretini takdir ediyorum. Hak, hukuk ve adaletin yerini bulmasını tüm kalbimle diliyorum. 💔