Güncellemeler
10 ay
arkadaşlar sabah adamın telefonuna ulaştım konuştum sanırım korktu kardeşimi takipten çıkartıp engelledi
Adam adres tarifi vererek seni o gün bekliyorum yazmış. o da o günü kaçırmam zaten aklımda tek o var yazmış. Sonra adama üstsüz fotoğrafını gönderiyor adamda organını atmış. Yaptıklarını gördüm yüzüne söylersem korkup geri çekilir mi? Bu yaşta ne yapıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adam hazır adresini yazmışken git polise adresiyle beraber şikayet et başka kızlara aynısını yapmasına izin verme sakın
ev adresi değil maalesef çalıştığı yerin olduğu cadde yazılıymış adres olarak
Kardeşinle konuş hatta gerekiyorsa dayak at anne babanla konuş adamı polise şikayet edin adam resmen pedofili sapik gitsin on yıl yirmi yıl hapiste kalsın oc🤬
Eğer tepki gösterirsen dışarıya daha çok meyil alır o yüzden ılımlı yaklaşarak yaptığının yanlış olduğunu anlat
söylersem dinlemez mi sence
Anlatmayı dene karşına al bi konuş
Ama koşarak tepki verme adama daha çok bağlanır
başka benzer soru yazanlar olmuş onlara da aynı demişler söylersen daha çok üzerine gider demişler umarım öyle olmaz çünkü söylemeyi düşünüyorum yüzüne
İstersen bi kaç fikir oluşturmana yardımcı olabilirim
adrese polisle gidin , bi ifadesini alsınlar
evin adresini vermemiş ki verse söylerim şirket zaten sadece buluşma yeri yazılı ama ev değil
fark etmez suç üstü yapar polisler
Bizim bile bilemediğimiz yerler yani levent mi neymiş oraya çağırıyor holding falan varmış çalışıyormuş orada
senin bilmene gerek yok, polise ver adresi gerisini onlar halleder
Adama ulaş. Yaparsan bunu şikayet ederim de. Engellesin kızı. Engellemezzsen polise giderim sübyancılıktan de.
Off çok kötü bir durum ya önce kızı nazik bir şekilde koruduğunu soyle ve onla konuş ama adamın... Yapa bilirsin arkandayım ya
bence adama sen ulaş tehdit et zaten korkup gidicek emin ol
ben baya korkağın tekiyim ki aslında yani o tür şey yapamam doğrusu. en fazla kardeşimle konuşabilirim ama geri tepebilir
adamın istagramni bana at ben konuşurum askım
Instagram değil telegram diye bir uygulama var oradan yazışmışlar
ismi yok numarası da gizli numara ulaşamadım ben de
numara kullanmıyorum yoksa gerçekten yazarım ya
kardeşinlede konuşabilirim
benim direkt söylemem daha iyi olur sanırım o şekilde
olayı bakış birinden duyarsa ona cevap veremem nasıl öğrendim diyemem ki
başka birinden* otomatik düzeltmiş mesajı pardon
sana yardımcı olmak istiyorum benim başıma böyle bir şey geldi istersen farklı bir yerden konuşalım gerçekten niyetim kardeşinin iyiliği
Direk o adrese o gun polisle Baskin yap
öyle şeyler bulaşmak istemiyorum doğrusu polis mahkeme falan olmadna halletme yolunu bulmaya çalışıyorum
Direk savcılığa ver o şerefsiz adamı
Bisey deme baskın yapin polisle
Yuh rezillik konuşmak lazım
14 mü ben mi yanlış okuyorum
Suç…